Κιμονό : 5 ιδανικοί συνδυασμοί για να το φορέσεις το καλοκαίρι

Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και άλλαξε το στιλ σου στο λεπτό...
Κιμονό : 5 ιδανικοί συνδυασμοί για να το φορέσεις το καλοκαίρι



Κιμονό, το τέλειο πανωφόρι για το καλοκαίρι και όχι μόνο, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Θα το βρείτε σε ιδιαίτερα prints, απρόσμενους χρωματικούς συνδυασμούς από την πιο κοντή εκδοχή μέχρι την πιο μακριά. Φοριέται εύκολα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, δίνοντας στο στιλ σας μια πιο αέρινη και φρέσκια νότα.

Πολλές φορές όπως, το αγοράζετε και στο τέλος μένει άθικτο στην κρεμάστρα. Και ο λόγος; Δεν ξέρετε πως και με τι να το συνδυάσετε. Μέχρι σήμερα βέβαια, αφού ακολουθούν 5 πιθανοί συνδυασμοί για να φορέσετε το κιμονό σας παραπάνω από μια φορά...

1. Ένας όμορφος και συγχρόνως εύκολος συνδυασμός είναι να επιλέξετε ένα μακρύ floral κιμονό και να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι, ένα απλό τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

2. Είστε fan του total white look; Τότε ένα κιμονό σε έντονα χρώματα και σχέδια όπως τα τροπικά prints, φαντάζει η τέλειος συνδυασμός.

3. Έίστε στο νησί, έχει ζέστη αλλά φυσάει; Τότε ένα κιμονό θα σας προστατέψει με τον πιο stylish τρόπο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το φθαρμένο τζιν σορτς, ένα τοπ της επιλογής σας και flat πέδιλα.

4. Αν είστε fan του ρομαντικού στιλ, τότε το δαντελένιο κιμονό φτιάχτηκε για εσάς. Συνδυάστε το με ένα floral σορτς και ένα λευκό crop top.

5. Βοho κορίτσια μαζευτείτε! Φορέστε κιμονό με ethnic επιρροές, καπέλα, χαμηλά μποτάκια και ξεχωρίστε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δες εδώ, πως να συνδυάσεις το total white look!