4 πανέξυπνοι τρόποι να φορέσεις το total white look

Άραγε κορίτσια ποιοι είναι αυτοί;
4 πανέξυπνοι τρόποι να φορέσεις το total white look



Λευκό, το χρώμα του καλοκαιριού που αποπνέει κομψότητα, φρεσκάδα και φυσικά αθωότητα. Κάθε τέτοια εποχή όχι μόνο επιστρέφει αλλά κυριεύει όλα τα outfits μας, αφού το total white look είναι πρώτο στις προτιμήσεις μας. Όμως πόσο εύκολο είναι να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που στιλιστικά  είναι σωστό και μας ταιριάζει;

Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να σας δώσουμε 4 genius τρόπους που μπορεί να μην τους είχατε κατά νου  και να ήταν ο λόγος που δεν τολμούσατε να φορέσετε το λευκό από πάνω μέχρι κάτω στην κυριολεξία. Για να δούμε μαζί τα μυστικά που θα κάνουν το λευκό φέτος τον απόλυτο σύμμαχο σας...

1. Παίξτε με το layering :
Για εσάς που νομίζετε ότι το total white look είναι βαρετό, αν δοκιμάσετε την την τεχνική του layering θα αλλάξετε πλήρως άποψη. Επιλέξτε τοπ το ένα πάνω στο άλλο, σε διαφορετικά μήκη. Έτσι θα δημιουργήσετε διαφορετικά στρώματα και θα κάνετε το outfit σας πιο ενδιαφέρον.

2. Συνδυάστε διαφορετικά υλικά και υφάσματα :

Ένα τόσο μονόχρωμο ντύσιμο και ειδικά όταν αποτελείται από το λευκό,  η ανάμειξη διαφορετικών υλικών και υφασμάτων στα ρούχα, φαντάζει ιδανική. Στο λευκό σου σύνολο επέλεξε τη λευκή δαντέλα ή όποιο άλλο ύφασμα θες και δώσε μια άλλη οπτική στο τελικό αποτέλεσμα.

3. Επιλέξτε  ιδιαίτερα ρούχα :

Ένα τόσο ουδέτερο χρώμα όπως το λευκό, η αλήθεια είναι ότι την υπερβολή του την θέλει. Κάντε ακόμα πιο ενδιαφέρον όλο το στιλ σας και για παράδειγμα επιλέξτε ένα crop top ή μια παντελόνα ζιπ-κιλότ και δώστε άλλον αέρα στο ντύσιμο σας.

4, Μην το παρακάνεις με τις τάσεις :

Ώραιες οι τάσεις αλλά δεν έιναι και για χόρταση. Και τι εννοώ; Μπορεί το λευκό να είναι απλό στον συνδυασμό αλλά όταν από πάνω μέχρι κάτω φοράς διαφορετικές τάσεις και statement ρούχα ή αξεσουάρ και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό. Με το μαλακό κορίτσια!

Δες εδώ, πως να συνδυάσεις το αγαπημένο λευκό σορτς!