Jean Playsuit : 5 τέλειοι συνδυασμοί για να το φορέσεις και εσύ

Το must-have του καλοκαιριού στα καλύτερα του...
Jean Playsuit : 5 τέλειοι συνδυασμοί για να το φορέσεις και εσύ



To έχετε δει ήδη παντού, ότι φέτος το τζιν playsuit παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο το καλοκαίρι. Άνετο, πάντα στη μόδα και με την ιδιότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με το τι το συνδυάζουμε, το κάνει αμέσως το must-have. Εγώ πάντως δεν αντιστάθηκα και αγόρασα αυτό!

Όποιο στιλ και αν ακολουθούμε, από το πιο casual μέχρι το πιο κλασικό, το τζιν playsuit θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες τις μέρες που δεν ξέρουμε τι και πως να φορέσουμε. Παρακάτω ακολουθούν πιθανοί ιδανικοί συνδυασμοί :

1. Δοκιμάστε το τζιν playsuit, με ιδιαίτερες εσπαντρίγιες και αφήστε τα hot παπούτσια του καλοκαιριού να κάνουν την διαφορά. Κρατήστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ και το look σε πιο ήσυχα μονοπάτια.

2. Με μια Coachella επιρροή, συνδυάστε το playsuit με χαμηλά μποτάκια στους τόνους του καφέ ή του μαύρου και ολοκληρώστε το boho outfit με μια μαύρη τσάντα με κρόσσια. 

3. Όσες από εσάς είστε casual κορίτσια και λατρεύετε την απλοτητα τότε ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι για εσάς. Φορέστε τις πιο μοδάτες παντόφλες και αφήστε το τζιν playsuit να κλέψει την παράσταση. Less is more...

4. Για εσάς όμως που σας αρέσει το σικάτο αλλά και μοντέρνο στιλ, τότε μην διστάστε να φορέσετε τις αγαπημένες σας πλατφόρμες, μετατρέπωντας όλο το look σε ποιο θηλυκό και εντυπωσιακό.

5. Το sport-chic στιλ είναι τάση φέτος, άρα τι καλύτερο να συνδυάσετε την άνεση με το τέλειο ντύσιμο; Tα λευκά sneakers αποτελούν την ιδανική επιλογή...

Δες εδώ, πως να φορέσεις πανέξυπνα το total white look!