Το street style της εβδομάδας : Πως θα φορέσεις το τζιν σορτς το φθινόπωρο

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει τον ιδανικό τρόπο...
Το street style της εβδομάδας : Πως θα φορέσεις το τζιν σορτς το φθινόπωρο



Καλή εβδομάδα!

Ο καιρός τις επόμενες μέρες ενδέχεται να αλλάξει και αν βρίσκεσαι και εσύ σε διαδικασία εκκαθάρισης της ντουλάπας σου, τότε πρέπει να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα το shirtdress να είχε την τιμητική του (δες εδώ περισσότερα) αλλά το τζιν σορτς φαίνεται να κερδίζει έδαφος όσον αφορά τις στιλιστικές μας επιλογές από εδώ και στο εξής...

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Αρχικά μην βιαστείς να αποθηκεύσεις το αγαπημένο τζιν σορτς στην κούτα με τα καλοκαιρινά. Και αυτό γιατί μέσα στις επόμενες εβδομάδες μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους ακόμα και αν η πρώτη ψύχρα έχει κάνει την εμφάνιση της.

Το μυστικό για να το εντάξεις στο φθινοπωρινό σου στιλ είναι όταν το επιλέξεις σε ένα look, τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ να ακολουθούν τις τάσεις και τον καιρό.

Όσον αφορά το σημερινό street style, επέλεξα να συνδυάσω το φθαρμένο τζιν σορτς με ένα πλεκτό μακρυμάνικο σε λεμονί απόχρωση. Η loose γραμμή και η λεπτή ύφανση, έδεσαν αμέσως με το όλο σύνολο.

Ένα καλό tip, για να δοκιμάσεις και εσύ παρόμοιο look, είναι να επιλέξεις εκείνο το σορτς που δεν είναι πολύ κοντό.

Με αυτό τον τρόπο, το στιλιστικό αποτέλεσμα δεν θα είναι υπερβολικό και θα ταιριάζει ιδανικά στον φθινοπωρινό καιρό.

Τα αξεσουάρ και ειδικότερα τα κοσμήματα είναι τόσο σημαντικά όσο και τα ρούχα που θα επιλέξεις. Βάλε χρώμα και stylish πινελιές όπως το κολιέ που με μια απλή κίνηση μετέτρεψα σε βραχιόλι και έδωσε στιλ στο ντύσιμο στο λεπτό.

Μιας και το σουέντ ανήκει στις top τάσεις για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα, επέλεξε μια ιδιαίτερη σουέντ τσάντα πουγκί στο πιο φθινοπωρινό χρώμα όπως το μουσταρδί και κάνε την διαφορά.

Κεφάλαιο παπούτσια : Σε αυτό το σημείο πρέπει να πεις αντίο στα ανοιχτά παπούτσια και να καλωσορίσεις τα πιο stylish sneakers. Η ethinc εκδοχή που επέλεξα στο σημερινό outfit, ήταν η ιδανική λύση.

Τέλος για ένα τέλειο και super φθινοπωρινό look, πιάσε τα μαλλιά σου μισά- μισά σε ένα oversized bun και αλλαξε εξ' ολοκλήρου το μακιγιάζ σου. Και άσε τους άλλους να αναρωτιούνται γιατί ομόρφυνες τόσο...

Εσείς θα φορέσετε το τζιν σορτς το φθινόπωρο;

What i wore : 

- Μπλούζα Compania Fantastica : 50,00 ευρώ

- Τζιν σορτς Κnl's : 130,00 ευρώ

- Τσάντα Nidodileda : 85,00 ευρώ

- Κολιέ (φορεμένο ως βραχιόλι) : 45,00 ευρώ

- Sneakers Inkas : 105,00 ευρώ

Ευχαριστούμε το κατάστημα Tea's, στη Γλυφάδα (Κύπρου 61, τηλ. 210 8947928), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr