Το street style της εβδομάδας : Το shirtdress είναι το must-have του φθινοπώρου

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει πως να το φορέσειςκαι εσύ...
Το street style της εβδομάδας : Το shirtdress είναι το must-have του φθινοπώρου



Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει ήταν πριν το καλοκαίρι σε αυτό εδώ το super καλοκαιρινό street style. O καιρός πέρασε (όπως και το καλοκαίρι) και επιστρέψαμε πια στην βάση μας με περισσότερη όρεξη από ποτέ. Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην σας παρουσιάσουμε νέα και ακόμα πιο εντυπωσιακά look. Όπως για παράδειγμα το σημερινό, που αποτελεί την ιδανική μετάβαση από το καλοκαίρι στο αγαπημένο φθινόπωρο. Φυσικά το shirtdress κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το street style...

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Το shirtdress ή αλλιώς το φόρεμα-πουκάμισο αποτελεί hot τάση από την περσινή χρονιά, η οποία συνεχίζει θεαματικά την ανοδική πορεία της στον χώρο της μόδας. Άνετο και stylish μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους, από το φθινόπωρο ως φόρεμα, μέχρι τον χειμώνα πάνω από το φθαρμένο τζιν παντελόνι σου αλλά και με όποιον άλλο τρόπο μπορείς να φανταστείς.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση διάλεξα ένα shirtdress σε basic γκρι απόχρωση από λινό ύφασμα, το οποίο ακόμα και αυτές τις ζεστές μπορεί να φορεθεί πολύ άνετα. 

Η έξυπνη ενσωματωμένη ζώνη, και το προσεχτικό δέσιμο, έδωσε αμέσως σχήμα στο φόρεμα-πουκάμισο, κάνοντας το θηλυκό και σέξι. 

Μιλώντας για θηλυκότητα, μέσα από το shirtdress δοκιμάσα ένα μαύρο κορσέ ώστε να φαίνεται, ακολουθώντας άλλη μια top τάση, αυτή που θέλει τα εσώρουχα να κάνουν την εμφάνιση τους έξυπνα και με μέτρο.

Από κοσμήματα επέλεξα μόνο αυτά τα ασημένια κρεμαστά σκουλαρίκια με μπλε πέτρες, τα οποία έκαναν τέλεια αντίθεση με το γκρι outfit. Και αυτό ήταν δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω να φορέσω από κοσμήματα, γιατί το έχουμε ξαναπει, less is more κορίτσια...

Κεφάλαιο παπούτσια! Tα μαύρα strappy πέδιλα, αποδείχτηκαν μονόδρομος για το συγκεκριμένο outfit. Έδεσε μοναδικά με το γκρι χρώμα του φορέματος όπως επίσης και την τσάντα.

Μια κλασική office μαύρη τσάντα, μετέτρεψε στην στιγμή το σύνολο στο ιδανικό office look του φθινοπώρου. 

Γκρι + μαύρο = O τέλειος συνδυασμός για να υποδεχτείς το φθινόπωρο με τον πιο φρέσκο και στιλάτο τρόπο...

Εσείς θα εντάξετε το shirtdress στην φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα;

What i wore : 

- Shirtdress : 42,00 ευρώ

- Σουτιέν κορσές : 42,00 ευρώ

- Σκουλαρίκια : 18,00 ευρώ

- Τσάντα : Προσωπικής επιλογής

- Παπούτσια : Pull & Bear

Ευχαριστούμε το κατάστημα Κούκλες, στον Άλιμο (Αριστοτέλους 22, τηλ. 21 6700 6679), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr