Το street style της εβδομάδας : Το summer look που θα λατρέψεις

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει πως θα το πετύχεις και εσύ...
Το street style της εβδομάδας :  Το summer look που θα λατρέψεις



Διανύουμε την τέλεια εποχή για να ντυνόμαστε έτσι όπως μας αρέσει και μας ταιριάζει. Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν θα αφήσουμε ούτε μια μέρα ανεκμετάλλευτη όσον αφορά τους στιλιστικούς μας πειραματισμούς. Στο σημερινό street style λοιπόν θα σου προτείνουμε το τέλειο summer look που μπορείς να φορέσεις από το πρωϊ στις βόλτες στο νησί μέχρι το βράδυ σε κάποιο μπαράκι να χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Αρχικά παίξε με τα χρώματα και ανέβασε την διάθεση σου στο λεπτό. Τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα print θα σε βοηθήσουν να μπεις σε super καλοκαιρινό κλίμα και φυσικά να πετύχεις το πιο χαρούμενο και ξεχωριστό look.

Το ροζ τοπ μπορεί να φαίνεται ως ένα crop top, αλλά στην πραγματικότητα είναι μαγιό. Όταν στις διακοπές σου είσαι συνέχεια στην θάλασσα, δεν υπάρχει καλύτερη λύση και συγχρόνως γρήγορη να ντύνεσαι με το πάνω μέρος του μαγιό σου. Γιατί που ξέρεις ότι μια βόλτα δεν θα καταλήξει σ΄ένα μπάνιο;

Είσαι από τις γυναίκες που λατρεύεις τα κοντά σορτς αλλά λόγω του μήκους τους δεν τα προτιμάς ποτέ γιατι ντρέπεσαι; Αυτό θα αλλάξει αμέσως με ένα cover-up πάνω από το σορτς το οποίο εκτός από το στιλ που θα σου χαρίσει, θα καλύψει έξυπνα και θηλυκά τις ατέλειες σου.

Σε ένα καλοκαιρινό look τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο, αφού κάνουν το σύνολο με μια κίνηση πιο ισορροπημενο, δεμένο και chic.

Κεφάλαιο τσάντα! Άφησε στο σπίτι σου τις oversized τσάντες και επέλεξε ένα πουγκί. Προτίμησε ένα σε καφέ απόχρωση με ethnic επιρροές.

Tο mix & match λειτουργεί τέλεια και στα δαχτυλίδια. Βάλε όσα περισσότερα μπορείς και κάνε πιο λαμπερή την εμφάνιση σου!

Καλοκαίρι χωρίς γυαλιά ηλίου δεν υπάρχει! Επένδυσε και εσύ σε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι με χρωματιστούς καθρέπτες και κάνε την διαφορά...

Στο συγκεκριμένο look δεν θα φανταζόμουν να φορέσω άλλα παπούτσια από αυτά τα χρυσά gladiators που φτάνουν μέχρι γόνατο. Μεγάλο trend για φέτος, αγκαλιάζουν τα πόδια με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, δίνοντας την ιδιαίτερη πινελιά που τόσο επιζητούσα.

Τέλος, για ένα πιο ολοκληρωμένο summer outfit πάρε το αγαπημένο σου φουλάρι και φτιάξε μια αυτοσχέδια μπαντάνα. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit και στιλ το φετινό καλοκαίρι;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Μαγιό Nidodileda 27,70 ευρώ

- Cover-up Nidodileda 77,90 ευρώ

- Σορτς Nidodileda 77,90 ευρώ

- Δαχτυλίδια Nidodileda x Break a Stone 52,00 ευρώ

- Πουγκί 80,00 ευρώ

- Μπαντάνα, γυαλιά : Προσωπική συλλογή

- Παπούτσια Sante 59,00 ευρώ

Ευχαριστούμε το Showroom Nidodileda, για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.

Ξέρεις τι είναι το urban safari look; Αν όχι click εδώ για να δεις πως θα το δοκιμάσεις!