Το street style της εβδομάδας : Γάμος ή βάπτιση σε νησί; Δες το ιδανικό outfit που πρέπει να επιλέξεις

Η fashion editor του #followme, σου δέιχνει πως θα το πετύχεις...
Το street style της εβδομάδας : Γάμος ή βάπτιση σε νησί; Δες το ιδανικό outfit που πρέπει να επιλέξεις



Μη μου πείτε ότι δεν έχετε λάβει ποτέ προσκλητήριο για γάμο ή για βάπτιση σε κάποιο νησί! Προσωπικά έχω πάει πάνω από 2 φορές σε ελληνικό νησί για να παρευρεθώ σε ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός. Μετά την πρώτη χαρά (για το ταξίδι) ένα ερώτημα κυριαρχεί...και τι θα φορέσω; Κάπου εδώ εμείς θα σε βοηθήσουμε μιας και τόσο η περίοδος των γάμων όσο και των βαπτίσεων έχει αρχίσει για τα καλά και εσείς πρέπει να είστε τέλεια προετοιμασμένες!

Το σημερινό street style λοιπόν είναι αφιερωμένο στο τι μπορείς να φορέσεις στο νησί και να λάμψεις ως καλεσμένη...

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Θέμα πρώτο και σημαντικό που οφείλετε να σκεφτείτε είναι φυσικά ο αέρας. Όπως είναι γνωστό σε όλα τα νησιά ο αέρας είναι αισθητός και πολλές φορές δυνατός. Άρα πρώτη επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο φόρεμα που με το πρώτο αεράκι θα έκανε την εμφάνιση σας αποκαλυπτική και εσείς να ντρέπεστε. 

Από τη μεριά μας θα σας προτείνουμε το συγκεκριμένο look. Λιτό, chic και με το απαιτούμενο χρώμα θα σας μεταμορφώσει στην στιγμή στην πιο καλοντυμένη και κομψή καλεσμένη.

Η παντελόνα σε loose γραμμή, στο υπέροχο χρώμα του σάπιου μήλου σε συνδυασμό με το ροζ κιμονό και το λευκό τοπ, φαντάζει το ιδανικό outfit που χαρίζει την άνεση που τόσο ζητάτε και συγχρόνως θα δείχνετε εντυπωσιακές και κλασάτες.

Φυσικά όσο και να φυσάει, εσείς δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα αφού όσο δυνατός είναι ο αέρας τόσο πιο όμορφα θα αναδεικνύονται τα ρούχα σας, αφού είναι σε πιο loose γραμμή.

Δώστε αρκετή σημασία στα κοσμήματα και στα αξεσουάρ, διότι είναι αυτά που θα απογειώσουν το look σας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα κολιέ με τα κρόσσια έδεσαν υπέροχα με το σύνολο και δεν θα μπορούσαν να λείπουν σε καμία περίπτωση.

Επέλεξα μαύρα strappy πέδιλα που πάνε με όλα. Καλό θα ήταν όμως να πάρετε άλλο ένα ζευγάρι τύπου πλατφόρμας, διότι μπορεί το πλακόστρωτο να μην είναι τόσο εύκολο να το περπατήσετε με τα ψηλοτάκουνα.

Κεφάλαιο τσάντα! Ένας επιβλητικός oversized φάκελος στο χρώμα της πούδρας είναι μάλλον η ιδανική επιλογή. Χωράνε άνετα τα απαραίτητα και η ασημένια λεπτομέρεια στο κλείσιμο του φακέλου, χαρίζει την λάμψη που τόσο αγαπάτε!

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit σε κάποιο γάμο ή βάπτιση;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email :  toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Παντελόνα, € 43,50

- Κιμονό, € 39,00

- Μπλούζα, € 25,00

- Κολιέ (το ένα), € 11,00

- Tσάντα, € 28,00

- Παπούτσια, προσωπικής συλλογής

Ευχαριστούμε το κατάστημα Κούκλες, στον Άλιμο (Αριστοτέλους 22, τηλ. 21 6700 6679), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.

Δες εδώ, το street style της προηγούμενης εβδομάδας!