Το street style της εβδομάδας : Gypsy Chic - Η hot τάση του καλοκαιριού

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει πως να την υιοθετήσεις...
Το street style της εβδομάδας : Gypsy Chic - Η hot τάση του καλοκαιριού



Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Μετά το pin up look της προηγούμενης εβδομάδας (δες εδώ) σειρά έχει ένα ακόμα outfit που υμνεί την θηλυκότητα και την γυναικεία ομορφιά. Το street style της εβδομάδας σε καλεί να νιώσεις για λίγο σαν μία άλλη Frida Kahlo σε μια πιο σύγχρονη, φρέσκια και καλοκαιρινή εκδοχή.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Φέτος η μόδα και η τάσεις προστάζουν να ακολουθήσεις και εσύ πιο ethnic και παραδοσιακούς δρόμους με ότι περιέχουν και τους ορίζουν. Έντονα χρώματα, λουλούδια παντού, ιδιαίτερα prints και μοναδικά κοσμήματα είναι λίγα από αυτά που θα σε μεταμορφώσουν και θα ξυπνήσουν την ethnic πλευρά σου. 

Έτσι και εγώ με το συγκεκριμένο look που ονόμασα gypsy chic, αγάπησα στο λεπτό το ethic και παραδοσιακό στοιχείο που ταιριάζει απόλυτα με το πιο ανέμελο και χαρούμενο mood του καλοκαιριού.

Δεν λέω ωραίο το λευκό αλλά λίγο (έως πολύ) χρώμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ειδικά τώρα που το καλοκαίρι το επιβάλλει. Σκέψου ότι το outfit σου είναι ένας λευκός καμβάς, πρόσθεσε όσο χρώμα θες και δημιούργησε λες και είσαι ένας μεγάλος ζωγράφος..

Τα κοντά τοπ που αφήνουν μια μικρή άποψη της κοιλιάς μας είναι must για φέτος όπως επίσης και η φούστα σε Α γραμμή που χαρίζει θηλυκότητα και τονίζει την γυναικεία σιλουέτα. Η λεπτομέρεια του crocket τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του συνόλου, έδωσε την παραδοσιακή πινελιά που τόσο ταιριάζει με το gypsy chic look.

Νιώσε και εσύ πιο ελεύθερη και ανέμελη από ποτέ και παίξε με το ύφασμα της φούστας ή του φορέματος σου και άφησε τον αέρα να ακολουθεί τα βήματα σου.

Η ιδιαίτερη τσάντα φάκελος δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγει από τους ethnic δρόμους, αφού τα έντονα χρώματα και prints ταιριάζουν με το παραδοσιακό στοιχείο όλου τoυ outfit. Επίσης αυτό το splash χρωμάτων δίνει την ιδιαίτερη πινελιά έτσι ώστε όλο το σύνολο να δέσει και στο τέλος να ξεχωρίσει...

Δεν θα μπορούσα να φορέσω άλλα από αυτά τα σκουλαρίκια με τα λουλούδια. Χειροποίητα σε χρυσή απόχρωση και κρεμαστά, έδεσαν τόσο χρωματικά όσο στιλιστικά με το όλο gypsy look.

Όσον αφορά τα παπούτσια, οι συγκεκριμένες πλατφόρμες με τα κίτρινα λουλούδια και τις πιο τροπικές αναφορές ήταν σίγουρα η τέλεια επιλογή ώστε να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο το μωβ-λιλά σύνολο. 

Last but not least...η στέκα από λουλούδια που νομίζεις ότι μόλις τα έχεις κόψει από τον ανθισμένο σου κήπο, δίνει μια extra φρέσκια και χαρούμενη νότα που τόσο χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το απόλυτο gypsy chic στιλ...

Εσύ θα δοκιμάζες το συγκεκριμένο outfit φέτος το καλοκαίρι;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Φoύστα, € 390,00

- Τοπ, € 165,00

- Tσάντα, € 193,00

- Πλατφόρμες, € 185,00

- Στέκα με λουλούδια, € 35,00

- Χειροποίητα Σκουλαρίκια, € 285,00

Ευχαριστούμε το κατάστημα Passion Alley - Vasia Tzotzopoulou, στο Κολωνάκι (Ξάνθου 5, τηλ. 2107254765), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.