Παπούτσια 2016 : Κεφάλαιο Flatforms : Δώσε ύψος και άνεση από το πρωί έως το βράδυ (ρεπορτάζ αγοράς)

Τώρα είναι η ευκαιρία να τα δοκιμάσεις...
Παπούτσια 2016 : Κεφάλαιο Flatforms : Δώσε ύψος και άνεση από το πρωί έως το βράδυ (ρεπορτάζ αγοράς)



Ένα είναι το σίγουρο! Όσα παπούτσια και αν έχουμε εμείς οι γυναίκες, ποτέ μα ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Υποστηρίζοντας αυτή την άποψη, σήμερα λοιπόν θέλουμε να προσθέσεις στη λίστα με τα must-have της άνοιξης, παπούτσια flatforms. Δηλαδή όλα εκείνα τα παπούτσια που έχουν extra σόλα και με μια απλή κίνηση υπόσχονται επιπλέον πόντους στο ύψος σου και φυσικά στιλ.

Tι να επιλέξεις : Από την oxford επιλογή μέχρι στα flatforms sneakers, δεν θα πιστέψεις πόσες επιλογές υπάρχουν εκεί έξω. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο το παπούτσι με την χοντρή σόλα που πρώτον είναι άνετο και δεν σε ενοχλεί στο περπάτημα και δεύτερον να μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Πως να τα συνδυάσεις : Και όμως τόσο στο γραφείο όσο και σε μια βραδινή έξοδο, τα παπούτσια με επιπλέον σόλα είναι πια η ιδανική επιλογή. Συνδύασε τα με ένα total office look για ιδιαίτερο αποτέλεσμα ή για κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό φόρεσε το πιο ρομαντικό φόρεμα που έχεις και ισορρόπησε το στιλιστικά με ένα ζευγάρι flatforms sneakers. Ιt's your choice!

Tι λες είσαι έτοιμη για ένα μικρό shopping tour στην gallery που ακολουθεί παρακάτω; Τα πιο stylish και εντυπωσιακά παπούτσια με σόλα σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου!

Το ήξερες ότι φέτος τα μεταλλικά παπούτσια είναι η πιο hot τάση; Αν όχι, γρήγορα check εδώ για να δεις τα πιο ωραία σχέδια!