Αξεσουάρ 2016 : Πως να φορέσεις το φουλάρι σου σωστά (plus: 17 φουλάρια για να διαλέξεις)

Τα 17 stylish φουλάρια που θα δεις, θα σε ενθουσιάσουν...
Αξεσουάρ 2016 : Πως να φορέσεις το φουλάρι σου σωστά (plus: 17 φουλάρια για να διαλέξεις)



 Μια κλασική κίνηση που κάνεις σχεδόν κάθε μέρα, είναι να ντύνεσαι, να βάζεις το παλτό σου και στο τέλος (όταν είσαι ήδη στην πόρτα και τρέχεις) να τυλίγεις βιαστικά γύρω-γύρω από το λαιμό σου ένα ζεστό φουλάρι. Για σκέψου όμως, πόσο σωστά βάζεις το φουλάρι σου;

Και όμως,στον υπέροχο κόσμο του στιλ και της μόδας υπάρχουν μικρά και σημαντικά μυστικά που σίγουρα θα σου αλλάξουν γνώμη όσον αφορά το πιο ζεστό και στιλάτο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου. Και από εδώ και στο εξής ένα είναι το σίγουρο, πριν το φορέσεις θα τα σκέφτεσαι.

Για να δούμε μαζί τι πρέπει να κάνεις και να προσέχεις :

1. Όταν επιλέγεις ένα φουλάρι, μην εντυπωσιάζεσαι μόνο από το εντυπωσιακό του σχέδιο. Δώσε αρκετή σημασία τόσο στο μέγεθος όσο και στην υφή του διότι και αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα ένα βαρύ ή μακρύ πλεκτό θα σε δυσκολέψει αρκετά κάθε φορά που πρέπει να το φορέσεις αλλά και να το τυλίξεις γύρω από το λαιμο σου. 

2. Εκτίμησε και διάλεξε φουλάρια που η χρωματική τους παλέτα κινείται σε nude κααι ουδέτερες τόνους. Με αυτό τον τρόπο, θα έχεις την ευκαιρία να τα σετάρεις και να τα συνδυάζεις πιο εύκολα και να τα επιλέγεις καθημερινά. Εκρού, γκρι, μαύρα φουλάρία αποτελούν την ιδανική επιλογή.

3. Τα φουλάρια που έχουν πινελιές χρώματος θα σε διεκολύνουν αρκετά όσον αφορά τον συνδυασμό τους με τα καθημερινά σου ρούχα και όχι μόνο. Σε αντίθεση με εκείνα που έχουν έντονα χρώματα που κατά κάποιο τρόπο θα σε δυσκολέψουν αρκετά λόγω των αποχρώσεων τους. Φυσικά δεν απαγορεύεται να επιλέξες ένα κόκκινο, κίτρινο ή ροζ φουλάρι!

4. Τοποθέτησε το φουλάρι σου ψηλά και σφιχτά! Στο τελικό οπτικό αποτέλεσμα, καλό θα είναι το φουλάρι να μην φαίνεται κρεμασμένο και να φτάνει στο στήθος, γιατί και το ντύσιμο σου θα δείξει μη ισορροπημένο και άκομψο. Νιώσε άνετα και τύλιξε το όσο πιο ψηλά μπορείς.

5. Όποτε είναι δυνατόν και το είδος-μάκρος του φουλαριού σου στο επιτρέπει, άπλωσε το και στους ώμους σου. Τα βαριά και oversized φουλάρια είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το στιλιστικό και κομψό τρικ.

Αφού έμαθες πως να φορέσεις το φουλάρι σου, ήρθε η ώρα να δεις τις 17 επιλογές που κάναμε αποκλειστικά για εσένα. Enjoy την gallery που ακολουθεί!

Δες εδώ, 15 super στιλάτα κολάν που δεν θα ξερεις ποιο να φορέσεις πρώτο!