Join us Μόδα : Βack to college - 3 stylish look για να κάνεις εντύπωση την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο

Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει...
Join us Μόδα : Βack to college - 3 stylish look για να κάνεις εντύπωση την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο



H μεγάλη μέρα έφτασε! Σε λίγες μέρες θα πατήσεις για πρώτη φορά το πόδι σου στο πανεπιστήμιο (που με τόσο κόπο πέρασες!) και η αγωνία σου είναι στα ύψη. Ένας νέος, υπέροχος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, κάτι που σημαίνει νέες φιλίες και γνωριμίες.

Μέσα σε όλα αυτά, ένα ερώτημα γυρίζει στο μυαλό σου '' Και τι θα φορέσω την πρώτη μέρα; ''. Μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό μιας και εμείς σε σκεφτήκαμε και σήμερα θα σου προτείνουμε 3 look που είναι εντυπωσιακά και φυσικά ταιριάζουν στην ηλικία σου. Τι λές; Είσαι έτοιμη να τα δεις;

look 1 :

Φόρεσε ένα τζιν πουκάμισο, ένα σουέντ σορτς (hot τάση!) και συνδύασε τα με μαύρα μποτάκια. Άκρως απαραίτητα είναι το πρακτικό και stylish σουέντ backpack. Μην ξεχάσεις για extra λάμψη να φορέσεις ένα statement βραχιόλι, κατά προτίμηση σε χρυσή απόχρωση. Boho with a twist!

look 2 :

To 2o look μπορεί να χαρακτηριστεί ως casual-chic στιλ. Πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει το boyfriend τζιν παντελόνι, που ταιριάζει τέλεια με το minimal γκρι πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το outfit σου με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, μαύρο backpack και ένα statement κολιέ. Εντυπωσιακό και άνετο!

Look 3 :

Για εσένα που αγαπάς τα φορέματα, η 3 επιλογή που σου προτείνουμε είναι ένα γκρι maxi φόρεμα (με έξυπνα και θηλυκά σκισίματα). Φόρεσε το με ιδιαίτερα all star και αν έχει κρύο ρίξε πάνω σου ένα τζιν τσάκετ. Μην ξεχάσεις να τα συνδυάσεις με μαύρο backpack και χρυσό βραχιόλι. Τέλειο;

Στο video που ακολουθεί, δείτε και τα 3 look να ζωντανεύουν :

Στην gallery, που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα και για τα 3 look!

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά backpack για το πανεπιστήμιο! Άνεση και στιλ λοιπόν...