Back to College : 20 εντυπωσιακά backpack για το πανεπιστήμιο

Κι όμως τα βιβλία μπορούν να συνδυαστούν άψογα με το στιλ...
Back to College :  20 εντυπωσιακά backpack για το πανεπιστήμιο



Τα σχολεία άνοιξαν αλλά όχι και τα πανεπιστήμια. Και τι σημαίνει αυτό; Όλα εσείς τα κορίτσια που ξεκινάτε φέτος την σχολή που περάσατε και ανυπομονείτε τόσο να πατήσετε για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο, wait και διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί.

Μιας και εγώ έχω περάσει από τα έδρανα του πανεπιστημίου (σςς, λίγα χρόνια πριν, μην νομίζετε!), γνωρίζω πολύ καλά ότι στην καθημερινότητα μια φοιτήτριας η τσάντα παίζει σημαντικό ρόλο. Και αυτό γιατί σχεδόν κάθε μέρα και για πολλές ώρες, θα χρειαστεί να ''κουβαλάς'' σημειώσεις, τετράδια και βιβλία. Έτσι μια καλή επιλογή όσον αφορά την τσάντα του πανεπιστημίου, αποτελεί το αγαπημένο και πρακτικό backpack.

Άνετο, πολυμορφικό και πολύ στιλάτο, το backpack αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τις busy φοιτήτριες που λατρεύουν το στιλ με το πρακτικό κομμάτι της τσάντας. Φέτος τα backpack είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το δικό σου αγαπημένο και αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.

Μια απλή βόλτα στα καταστήματα ή στα e-shop, θα καταλάβεις ότι η ποικιλία στα backpack είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί κάποια στιγμή να μπερδευτείς και να μη ξέρεις στο τέλος τι να επιλέξεις. Μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό, μιας και είμαστε εμείς εδώ για' σένα. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στα backpack με τζιν ή σουέντ ύφασμα, σε αυτά με ιδιαίτερα μοτίβα ή σε εκείνα σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Tι λες; Είσαι έτοιμη να δεις τα 20 πιο stylish και εντυπωσιακά backpack για το πανεπιστήμιο; Γρήγορα check στην gallery που ακολουθεί.

Δες εδώ, το νέο το super trend! Φυσικά αναφερόμαστε στα ρούχα και στα αξεσουάρ με patchwork.