Μόδα χειμώνας 2016 : Αγόρια προσοχή! Αυτά θέλουμε να φορέσετε το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)

Ποιος είπε ότι οι τάσεις είναι μόνο τις γυναίκες;
Μόδα χειμώνας 2016 : Αγόρια προσοχή! Αυτά θέλουμε να φορέσετε το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)



Κάθε μέρα σας παρουσιάζουμε πολλά και ιδιαίτερα θέματα μόδας πάντα με επίκεντρο την γυναίκα. Σήμερα λοιπόν εμείς θα κάνουμε ένα βήμα πίσω και θα δείξουμε σε όλα τα αγόρια τι θέλουμε να φορέσουν το φετινό φθινόπωρο για να μας εντυπωσιάσουν.

Επειδή το κρύο σιγά, σιγά θα κάνει την εμφάνιση του, εσείς αγόρια πρέπει να κρύψετε τα καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια και να ανανεώσετε μία και καλή την γκαρνταρόμπα σας (φυσικά με αυτά που αρέσουν σε εμάς).

Μπορεί το πρώτο που ψάχνετε στα ρούχα σας να είναι η άνεση, αλλά πρέπει κάθε φορά που πηγαίνετε να αγοράσετε κάτι,  να σκέφτεστε αν θα είχε καλή ανταπόκριση σε εμάς. 

Επειδή όμως εμείς γνωρίζουμε ότι η μόδα για εσάς είναι ότι τα μαθηματικά για εμάς, θα σας βοηθήσουμε και θα σας προτείνουμε τα must-have που πρέπει να αποκτήσεις το φθινόπωρο.

Χουχουλιάρικα sweater, τζιν πουκάμισα, ιδιαίτερα backpack και εντυπωσιακά sneaker, είναι λίγα από αυτά που ανυπομονούμε να φορέσετε. 

Η έμπνευση σας θα έρθει κατευθείαν από την gallery που ακολουθεί! Διαλέξτε τα αγαπημένα σας item και θα κάνετε για πάντα δικό σας το κορίτσι των ονείρων σας...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ, τα 20 tattoo που οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν στους άντρες!Sexy!