20 tattoo που μας αρέσουν στους άντρες

Γιατί οι άντρες με τατουάζ είναι λίγο πιο σέξι...
20 tattoo που μας αρέσουν στους άντρες



​Μπορεί να είναι της μόδας αλλά τα τατουάζ είναι πάρα πολύ ωραία! Σε μερικούς μπορεί να μην ταιριάζει τόσο αλλά στους περισσότερους προσθέτει λίγο extra “bad ass” στο στυλ τους. Σε μια γυναίκα τα μικρά τατουάζ μπορεί να είναι χαριτωμένα αλλά σε έναν άντρα θέλουμε να βλέπουμε μόνο μεγάλα σχέδια. Όπως και να έχει κάνουν τον άντρα λίγο πιο σέξι.

Μας αρέσουν τα τατουάζ στον λαιμό, στο στήθος, στα χέρια, στα δάχτυλα, στα πόδια αλλά και τα μικρά στο πρόσωπο. Σίγουρα πρέπει να είναι ελαφρώς γυμνασμένο το σώμα του για να μπορεί να υποστηρίξει τα μισά από αυτά τα μέρη αλλά δεν χρειάζεται να έχει και το τέλειο six pack.

Δεν ήταν δύσκολο να βρούμε στο διαδίκτυο 20 άντρες με τατουάζ που θα είναι ωραίοι. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί. Αν θέλεις όμως να βρεις και εσύ έναν τέτοιο χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις μέχρι το εξωτερικό δεν έχεις παρά να βγεις Σάββατο βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Κάθε στενό και ένας γεμάτος τατουάζ. Τώρα χαίρεσαι που είναι μόδα; Παλαιότερα ήταν πολύ δύσκολο να βρεις αυτό το στυλ εκτός αν πήγαινες στις “κακές” περιοχές.