Dream Buy : Oι πιο stylish skater φούστες που όλες ονειρευόμαστε

Επένδυσε και εσύ στο πιο σημαντικό item της άνοιξης...
Dream Buy : Oι πιο stylish skater φούστες που όλες ονειρευόμαστε



Η άνοιξη είναι εδώ, το έχουμε πει πολλές φορές άλλωστε. Αυτό όμως που δεν έχουμε τονίσει μέχρι τώρα είναι πόσο ανυπομονούμε να φορέσουμε τα πρώτα ανοιξιάτικα ρούχα και να βάλουμε στην άκρη τα μουντά και συνυφασμένα με τον χειμώνα ρούχα. Γιατί και εμείς θα ανανεωθούμε στιλιστικά αλλά και η διάθεση μας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Κάθε άνοιξη, ξεχωρίζουμε διάφορες τάσεις και στοχεύουμε στα δικά μας αγαπημένα must – have. Σε αυτό το σημείο θα σε βοηθήσουμε να προσθέσεις ένα ακόμα hot item στην λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια της άνοιξης. Φυσικά αναφερόμαστε στη λατρεμένη skater φούστα και εννοούμε την φούστα που φοριέται λίγο πάνω από την μέση, είναι σε  Α γραμμή και είναι ιδιαίτερα άνετη.

Επίσης αποτελεί ένα κομμάτι ευέλικτο μιας και μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως.  Πάντως αν θέλεις και εσύ αυτή την άνοιξη να υιοθετήσεις ένα πιο girly στυλ, η skater φούστα πρέπει να γίνει το άλλο σου μισό.

Τρόποι για να την συνδυάσεις :

-  Αν ανήκεις στις τυχερές που έχουν flat κοιλιά, τότε συνδύασε την αγαπημένη σου skater φούστα με ένα crop top. Tο αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα θηλυκό και κολακευτικό.

-  Επίσης αν είσαι sporty girl, αλλά δεν θες να ξεχνάς την γυναικεία σου πλευρά, φόρεσε την skater φούστα με sneakers, ένα απλό τοπ στο χρώμα της επιλογής σου και ένα μοδάτο backpack.

- Τέλος αν δεν αποχωρίζεσαι ποτέ τα ψηλοτάκουνα σου, επέλεξε αυτά με το πιο ντελικάτο και λεπτό τακούνι, διότι οτιδήποτε ογκώδες και χοντρό δεν θα κολακέψει την σιλουέτα σου.

Δες εδώ, με ποια αξεσουάρ μπορείς να τα ταιριάξεις!