H Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε την συλλογή της για την Lynne και ενθουσίασε με το fedora καπέλο της

Λατρέψαμε το look της Κατερίνας Καινούργιου.Φέτος τα καπέλα είναι το must αξεσουάρ, μαζί με τις κάπες, και ήρθε επιτέλους η ώρα να τολμήσεις και εσύ να φορέσεις ένα.
H Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε την συλλογή της για την Lynne και ενθουσίασε με το fedora καπέλο της



Χθες το απόγευμα έγινε η επίσημη παρουσίαση της χειμερινής συλλογής της Κατερίνας Καινούργιου σε συνεργασία με το ελληνικό fashion brand Lynne.

Την συλλογή στην είχαμε δείξει αρκετές φορές εδώ στο #FollowMe με έμφαση στα boho κομμάτια, καθώς είναι από τις λίγες ελληνικές fashion lines που δίνουν ένα προβάδισμα στην εν λόγω αισθητική, must για μία ακόμα σεζόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκδήλωση με floral look, με κύριο χρώμα το μπορντό και όπως καταλαβαίνεις, αυτό και μόνο ήταν αρκετό για μας κερδίσει. Όπως σου έχουμε πει το burgundy είναι το νέο κόκκινο και όταν το συνδυάζεις με το ανάλογο μακιγιάζ –όπως το μπορντό κραγιόν της Καινούργιου- τότε έχεις το απόλυτο stylish αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα φόρεσε, το αγαπημένο μας φόρεμα από την συλλογή της –smock floral φόρεμα, τι να μην αγαπήσεις;- τα βλέμματα, όμως, έκλεψε το υπέροχο fedora καπέλο της. Φέτος τα καπέλα είναι το must αξεσουάρ, μαζί με τις κάπες, και ήρθε επιτέλους η ώρα να τολμήσεις και εσύ να φορέσεις ένα. Ένα burgundy καπέλο όπως αυτό της Καινούργιου, ταιριάζει με όλα χρώματα μαλλιών και με τους όλους τους τύπους δέρματος, κάνοντας το πασπαρτού κομμάτι για όλες τις εμφανίσεις σου.

Δεν χρειάζεται να έχεις boho στυλ για να φορέσεις καπέλο, αφού ακόμα και αν το συνδυάσεις με ένα jean και ένα oversize πουλόβερ θα  έχεις ένα πολύ στιλάτο και elegant αποτέλεσμα...

Τι άλλο θες για να πειστείς;