Η Κατερίνα Καινούργιου υπογράφει τη νέα συλλογή ρούχων της Lynne

Και σχολιάζει ένα προς ένα τα επιλεγμένα κομμάτια.
Η Κατερίνα Καινούργιου υπογράφει τη νέα συλλογή ρούχων της Lynne



Την υπογραφή της Κατερίνας Καινούργιου φέρνει η νέα συλλογή ρούχων της Lynne. Mία limited edition συλλογή η οποία αποτελείται από μπλούζες, καπέλα, παντελόνες, παλτό, γιλέκα και φορέματα με κομψές γραμμές και σικ αισθητική. Δες τα κομμάτια ένα προς ένα και τα σχόλια της Κατερίνας όπως τα φιλοξένησε το People.

Μικρό μαύρο φόρεμα

«Από τα πιο διαχρονικά κομμάτια. Η λεπτομέρεια από διαφάνεια το κάνει ακόμα πιο επίκαιρο. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ψηλές μπότες ή ankle boots για πιο ροκ αποτέλεσμα».

Λεοπάρ

«Είμαι φανατική του λεοπάρ, αρκεί να είναι συνδυασμένο με κάτι ήσυχο, για να μη δείχνει υπερβολικό. Εγώ το φοράω μόνο με μαύρα».

Καρό

«Το καρό, ειδικά στις πιο κόκκινες αποχρώσεις του, σηματοδοτεί τον ερχομό της χειμερινής σεζόν. Το αγαπώ σε μεμονωμένα κομμάτια, όπως τζάκετ, κάπα ή πουκάμισο, συνδυασμένο με κάτι ήσυχο».

Καπέλο

«Είναι το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν για μένα. Λέω στις Ελληνίδες να το τολμήσουν, γιατί είναι ωραίες, έχουν πλούσια μαλλιά και ένα ωραίο καπέλο δίνει παριζιάνικο αέρα και ρομαντικό στιλ».

Μακρύ Παλτό

«Είναι ευκολοφόρετο και πάει με όλα, χαρίζει ύψος και κολακεύει. Μάλιστα αν φοράς από μέσα κάτι λεπτό, δοκίμασε να το συνδυάσεις με φαρδιά ζώνη. Αγαπώ το γκρι, που κολακεύει ξανθές και μελαχρινές».

Κάπα & Καμπάνα

«Η επιστροφή στα 70s είναι το καλύτερό μου. Οι καμπάνες κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά και λεπτά, ενώ τις κάπες τις φοράς όλη μέρα».

Γούνινο Γιλέκο

«Μου αρέσει σαν λεπτομέρεια, συνδυασμένο με κολάν ή μίνι, για να μην είναι ογκώδες το αποτέλεσμα».

Πουκάμισο

«Μη φοβάστε τα κλειστά πουκάμισα. Συνδυασμένα με πιο girly φόρεμα ή pencil φούστα και over the knee μπότες είναι σέξι, χωρίς να δείχνεις τίποτα».

Crop Top

«Tο crop top με ψηλόμεσο στενό παντελόνι (ή παντελόνα) κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους. Δεν είναι τυχαία το αγαπημένο top των fashionistas».

Μάξι!

«Θεωρώ ότι το μάξι φόρεμα είναι ό,τι πιο σικ και θηλυκό. Έχω πολλά στη νέα κολεξιόν μου, κυρίως σε μαύρο ή μπλε ρουά. Το πρωί μπορείς να το βάλεις με αρβυλάκια και δερμάτινο τζάκετ, το βράδυ με ψηλοτάκουνα ankle boots και μια ωραία κάπα».

Δαντέλα

«Η δαντέλα δίνει άλλον αέρα σε ένα μάξι φόρεμα και η ανοιχτή πλάτη είναι, πιστεύω, πιο σέξι από ένα βαθύ ντεκολτέ. Ένα τέτοιο φόρεμα το έχεις για χρόνια».