Μόδα Άνοιξη 2016 : Editors Choice : Τα must have του Μαΐου

+ ρεπορταζ αγοράς για να ξεκινήσεις τον μήνα με τον πιο stylish τρόπο...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Editors Choice : Τα must have του Μαΐου



Καλό μήνα και χρόνια πολλά! Αν βρίσκεσαι και εσύ σε αυτό το άχαρο μεταβατικό στάδιο που η ντουλάπα σου έχει χειμωνιάτικα μαζί με κάποια ανοιξιάτικα κομμάτια, τότε ο μήνας Μάιος θα σου λύσει τα χέρια. Κάνε μια mini εκκαθάριση πρώτα και μετά με έξυπνες κινήσεις ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με τον πιο stylish τρόπο. 

Εγώ έκανα για εσένα μια έρευνα αγοράς και παρακάτω θα δεις ποια must-have πρέπει να κάνεις δικά σου αυτό τον μηνα! Are you ready;

Tι να διαλέξεις :

- Sneakers : Τα αθλητικά πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή αυτούς τους μήνες. Επίλεξε ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

- Green mood : Αυτή την άνοιξη πέρασε στα μάτια σου πράσινο eyeliner και δώσε extra ένταση στο βλέμμα σου.

- Λουλούδια παντού : Γιατί όχι, μέσα από το ντύσιμο σου διάλεξε stylish εσώρουχα σε floral μοτίβο. Gilry και σέξι μαζί! 

- Statement κοσμήματα : Κάνε την έκπληξη και φόρεσε ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι με ένα έξυπνο logo ή διακοσμητικό. Chic και χαριτωμένο! 

- Denim for ever : Μια τζιν φούστα θα γίνει το αγαπημένο σου must-have από το πρωί έως το βράδυ. Κάνε το δικό σου styling και ξεχώρισε!

- Red power : Το πέδιλα από μόνα τους είναι μια θηλυκή επιλογή, ένα ζευγάρι όμως σε κόκκινο χρώμα είναι αυτό που θα κάνει την εμφάνιση σου μοναδική! 

Στην gallery που ακολουθεί ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ, διάλεξε τα must-have οπου προτιμάς και ντύσου πιο εντυπωσιακά απο ποτέ!

H τάση που δεν θα αποχωριστείς όλη την άνοιξη, δεν είναι άλλη από το denim. Εδώ θα δεις όλες τις stylish επιλογές μας!