Μόδα Άνοιξη 2016 : From denim with love - H δεκαετία των 90’s επέστρεψε δυναμικά (+ ρεπορταζ αγοράς)

Θα γίνει η Νο1 πασχαλινή σου επιλογή...
Μόδα Άνοιξη 2016 : From denim with love - H δεκαετία των 90’s επέστρεψε δυναμικά (+ ρεπορταζ αγοράς)



Για σκέψου το καλά, ποιο ρούχο δεν λείπει απο καμία (μα καμία!) γυναικεία ντουλάπα; Η απάντηση φυσικά βρίσκεται στο τζιν παντελόνι! 

Αν είσαι και εσύ φαν γενικά του denim, σου έχουμε υπέροχα νέα! Η δεκαετία του 90' επέστρεψε κάτι που σημαίνει πως οποιοδήποτε παντελόνι, σαλοπέτα, φούστα και αξεσουάρ ντύνεται με τζιν ύφασμα και μεταμορφώνεται στο απόλυτο must-have του casual και όχι μόνο look.

 Eίσαι έτοιμη να δοκιμάσεις τα πιο stylish denim κομμάτια;

Extra tips (για να υιοθετήσεις την τάση με το πιο εντυπωσιακό τρόπο) :

- Another way : Για κάτι ξεχωριστό, φόρεσε ένα τζιν παντελόνι σε λευκή απόχρωση. Chic και super ανοιξιάτικη επιλογή!

-  Total outfit : Κάνε πιο εύκολη και στιλάτη την καθημερινότητα σου και επίλεξε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου, ένα total denim look.

-  Jean to jean : Ντύσου από την κορυφή έως τα νύχια με denim κομμάτια ακόμα και αν έχουν διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον το look που θα τα επιλέξεις.

-  Denim daze : Τα παπούτσια από denim απλά θα λατρέψεις. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι sneakers και φόρεσε τα όλες τις ώρες της ημέρας.

- Shorts for ever : Επειδή το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις, ένα τζιν σορτς στο μήκος που επιθυμείς θα γίνει το αγαπημένο σου must-have για τους επόμενους μήνες.

- Style me up : Αν αγαπάς το boho στιλ, διάλεξε μια maxi denim φούστα και συνδύασε την με ένα τοπ με ethnic μοτίβα.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο εντυπωσιακά denim κομμάτια αλλά και super stylish χρωματιστά items για να τα συνδυάσεις.

Η Άνοιξη επιζητεί θηλυκές γραμμές στα ρούχα και στα αξεσουάρ, click εδώ για να δεις τι διαλέξαμε για εσένα!