Αξεσουάρ μαλλιών 2016 : Πες αντίο στις bad hair μέρες με τα πιο stylish αξεσουάρ μαλλιών (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Από καπέλα μέχρι αλυδίδες, διάλεξε τα αγαπημένα σου item...
Αξεσουάρ μαλλιών 2016 : Πες αντίο στις bad hair μέρες με τα πιο stylish αξεσουάρ μαλλιών (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Όπως είναι φυσικό όλες οι γυναίκες έχουμε τις λεγόμενες bad hair μέρες, αλλά δεν πτοούμαστε καθόλου γι' αυτό μιας και τα αξεσουάρ μαλλιών που έρχονται την κατάληλη στιγμή για να μας ''σώσουν''. 

Καπέλα, τουρμπάνια και αλυσίδες για τα μαλλιά περιμένουν και εσένα να βάλεις στην καθημερινότητα σου και να δώσεις μια άλλη ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε στιλιστική σου επιλογή.

Τι να επιλέξεις : Ανάλογα με το στιλ και τις ανάγκες σου κάθε μέρα, διάλεξε ένα αξεσουάρ μαλλιών που θα αναδείξει τόσο τα μαλλιά σου όσο και το εκάστοτε ντύσιμο σου. Φέτος η άνοιξη θέλει καπέλα σε minimal σχέδια ή έκεινα που ξεχωρίζουν για τα ανοιξιάτικα μοτίβα τους (όπως floral ή ρίγες κτλ.), boho αλυσίδες αλλά και τουρμπάνια για ένα πιο ethnic style. 

Πως να τα συνδυάσεις : Από το πιο σπορ look μέχρι το γραφείο αλλά και την επίσημη εμφάνιση σου, μπορείς με μεγάλη ευκολία και σε λίγα μόλις λεπτά να αλλάξεις το ντύσιμο σου με ένα και μόνο αξεσουάρ. Αν νομίζεις ότι τα αξεσουάρ μαλλιών είναι μια υπερβολική επιλογή και δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις, άρχισε την πρώτη φορά με κάτι απλό και όταν το συνηθίσεις συνέχισε με άλλα πιο εντυπωσιακά item για τα μαλλιά. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα πιο χαριτωμένα και στιλάτα αξεσουάρ για τα μαλλιά σου. Ένα για κάθε μέρα!

Άλλη μια hot τάση της άνοιξης είναι τα cropped top, δες εδώ τι θα φορέσεις τις επόμενες εβδομάδες!