Μόδα Άνοιξη 2016: 12 cropped top που μας θυμίζουν ότι η άνοιξη είναι ΕΔΩ

Κοιλίτσες έξω λοιπόν...
Μόδα Άνοιξη 2016: 12 cropped top που μας θυμίζουν ότι η άνοιξη είναι ΕΔΩ



H ώρα άλλαξε, ο καιρός σαφώς είναι πιο ανοιξιάτικος άρα τι καλύτερο από το να ανανεώσεις γρήγορα και εύκολα την εμφάνιση σου. Ένα πρώτο βήμα που μπορείς να κάνεις (για να μπεις αμέσως σε spring mood) είναι να αποκτήσεις ένα cropped top

To κοντό μπλουζάκι σίγουρα είναι από τα πιο εντυπωσιακά must-have που μπορείς να βάλεις στη ντουλάπα σου αλλά και στο καθημερινό σου ντύσιμο. Ακόμα και εσύ που έχεις δεύτερες σκέψεις γιατι έχεις παραπάνω κιλάκια και ειδικότερα στην περιοχή της κοιλίτσας, μην το αποκλείσεις από την ανοιξιάτικη wishlist σου μιας και μπορείς να το φορέσεις και να το αναδείξεις με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Για ένα σίγουρο στιλιστικό αποτέλεσμα και το κυριότερο για να είσαι άνετη συνδύασε το cropped τοπ με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, σορτς ή  και φούστα. Με αυτόν τον τρόπο η σιλουέτα σου θα γίνει πιο θηλυκή και συγχρόνως θα έχεις καλύψει πολύ έξυπνα τυχόν ατέλειες.

Αν θες από το πρωί έως το βράδυ να κάνεις την έκπληξη αλλά και να μεταμορφώσεις κάθε look σου, δεν έχεις παρά να δεις προσεχτικά την super stylish gallery που ακολουθεί. Have fun!

Συνδύασε τα cropped top σου με skinny παντελόνια. Δες εδώ τις πιο εντυπωσιακές