Sneakers 2016 : 40 sneakers για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν

+ tips για να τα κρατήσεις καθαρά και καινούργια σαν την πρώτη μέρα που τα αγόρασες...
Sneakers 2016 : 40 sneakers για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν



Θέλεις να αγοράσεις φέτος ένα παπούτσι που πραγματικά θα φορέσεις πολλές φορές και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη; Τέλεια, τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου ζευγάρι sneakers και κυριολεκτικά να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Το περσινό hot trend, συνεχίζει πολύ δυναμικά την fashion πορεία του και φέτος μιας και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από όλες τις γυναίκες και τις ηλικίες. Ευτυχώς για όλες μας, τόσο στα καταστήματα όσο και στα e-shop θα βρεις άπειρα sneakers, που ταιριάζουν τόσο στο προσωπικό γούστο όσο και στο στιλ.

Τα είδες πρώτα να τα φορούν όλες οι fashionista αλλά και fashion blogger. Eιδικότερα, φέτος σε όλες τις εβδομάδες μόδας, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι, είδαμε casual sneaker, συνδυασμένα με επίσημα φορέματα και girly-chic outfit.

Μπορείς και εσύ να τα συνδυάσεις ιδιαίτερα και εντυπωσιακά. Για παράδειγμα, στο γραφείο φόρεσε το κλασικό tuxedo με ένα πουκάμισο της επιλογής σου από μέσα, και κάνε την διαφορά με ένα stylish ζευγάρι λευκά sneaker. Επίσης το βράδυ, παίξε με μια φούστα με παγιέτες και μην φοβηθείς να ισορροπήσεις το look σου με ένα αυστηρό ζιβάγκο και sneaker που σου αρέσουν. Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτά τα 2 οutfit, είναι να πας το στιλ σου σε άλλα επίπεδα και να το ανανεώσεις στην στιγμή.

Μην ξεχάσεις : Eκείνα τα sneaker που έχουν ιδιαίτερο ύφασμα ή είναι σε λευκό χρώμα, προτίμησε να μην τα φορέσεις τις ημέρες που βρέχει και θα χρειαστεί να πατήσεις μέσα σε νερά. Ειδικότερα το βελούδο που είναι πολύ ευαίσθητο, καλό θα ήταν να το φοράς με προσοχή (τις ηλιόλουστες μέρες αλλά και ένα βράδυ σε κάποιο bar). Όπως επίσης και τα λευκά αθλητικά που πολύ εύκολα (ακόμα και την ώρα που οδηγείς) μπορείς να τα λερώσεις. Το μυστικό είναι να τα πλένεις τοπικά με λίγο σαπούνι ή με ξύδι και φυσικά ποτέ, μα ποτέ δεν θα τα βάλεις στο πλυντήριο.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις 40 (ναι 40!) εντυπωσιακά sneakers, και βάζω στοίχημα ότι δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις...

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά και stylish μάλλινα ρούχα και αξεσουάρ! Μιλάμε για την μεγαλύτερη τάση του χειμώνα!