Mόδα χειμώνας 2016 : Trend alert - Όλα φέτος είναι μάλλινα

Tα ρούχα και τα αξεσουάρ γίνονται πιο χουχουλιάρικα και stylish από ποτέ...
Mόδα χειμώνας 2016 : Trend alert - Όλα φέτος είναι μάλλινα



 Όσο ο καιρός γίνεται πιο χειμωνιάτικος και κρύος, άλλο τόσο εμείς θέλουμε να ντυνόμαστε πιο ζεστά και χουχουλιάρικα. Ευτυχώς οι τάσεις της μόδας είναι με το μέρος μας αφού φέτος όλα τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ είναι μάλλινα. Το μαλλί ως υλικό δεν θεωρείται πια τόσο casual, μιας και μπορούμε να το επιλέξουμε και το βράδυ σε μια βραδινή έξοδο (σε μορφή φορέματος ή ενός εντυπωσιακού τοπ).

Πουλόβερ και cropped top, εντυπωσιακά φορέματα, πανωφόρια και αξεσουάρ, όλα φέτος γίνονται μάλλινα και έχουν βάλει στοίχημα να κάνουν πιο cosy και stylish,  κάθε look που τα εντάσσουμε.

 Τα μάλλινα ρούχα και αξεσουάρ εκτός από πολύ βολικά, άνετα και πολύ chic, έχουν τη μαγική ιδιότητα να μας κρατούν ζεστές χωρίς να χάνουμε τίποτα από το προσωπικό μας στιλ. Ειδικότερα που αυτή την χρονιά οι τάσεις θέλουν να παίζουμε με το mix and match και με την ανάμειξη διαφορετικών υφασμάτων και υφών, ήρθε η ευκαιρία να συνδυάσουμε για παράδειγμα τα μάλλινα με δερμάτινα ή και σουέντ ρούχα και να δημιουργήσουμε μοναδικά outfit.

 Mην περιμένεις άλλο και φόρεσε ότι μάλλινο ρούχο ή αξεσουάρ (για ακόμα πιο ιδιαίτερο στιλιστικό αποτέλεσμα) μπορείς. Ντύσου συγχρόνως ζεστά και στιλάτα και κάνε το μαλλί, κολλητή σου φίλη.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις τα πιο εντυπωσιακά μάλλινα item, που αξίζει να δοκιμάσεις αλλά και να αποκτήσεις.

Extra tip : Όποτε είναι δυνατόν δοκίμασε το μάλλινο ρούχο που θες να πάρεις, γιατί μπορεί αυτό που έχεις διαλέξει να σε τρώει και να σε ενοχλεί, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα σου.

Δες εδώ, 40 μικρά μαύρα φορέματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και αυτό που θα μεταμορφώσει σε σέξι και chic γυναίκα!