Μόδα χειμώνας 2016 : Editors Choice - Τα αγαπημένα του Οκτωβρίου

Ποια είναι άραγε τα must-have του μήνα που πρέπει να αποκτήσεις;
Μόδα χειμώνας 2016 :  Editors Choice - Τα αγαπημένα του Οκτωβρίου



Οκτώβρης! Αγαπημένος μήνας, ο οποίος ειναι άκρως καθοριστικός για την εξέλιξη της γκαρνταρόμπας μας. Και τι εννοώ; Περίπου τέτοια περίοδο έχουμε κατασταλάξει όσον αφορά το ποιες νέες τάσεις μας αρέσουν και θα δοκιμάσουμε άμεσα και είμαστε πια πανέτοιμες να αποκτήσουμε τα must-have του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Έτσι και εγω, που δεν διαφέρω απο τα υπόλοιπα κορίτσια, διάλεξα τα αγαπημένα μου για τον μήνα Οκτώβριο (τα οποία σίγουρα θα φορέσω και τους υπόλοιπους μήνες). Η αλλαγή του καιρού και οι νέες τάσεις, ήταν οδηγοί μου για να κάνω τις καλύτερες επιλογές. Τι λέτε; Είστε έτοιμες να μάθετε τα must have του μήνα που διανύουμε;

Tα απαραίτητα του Οκτωβρίου :

- Πανωφόρια : Ένα oversized παλτό από μαλακό ύφασμα, αρκεί για τα πρώτα κρύα. Στιλ στο κρύο λοιπόν...

- Τοπ : Μια μπλούζα (πουλόβερ ή και πουκάμισο) στο πιο hot του χειμώνα, το μπορντό, είναι μια πολύ καλή και σημαντική αγορά.

- Φορέματα : Eδώ έχετε 2 επιλογές εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Ανάλογα με το στιλ σας, διαλέξτε ανάμεσα στο γκρι maxi και στο τζιν φόρεμα.

- Φούστες : Mια midi εφαρμοστή φούστα στην απόχρωση του γκρι, μπορεί να φορεθεί εντυπωσιακά από το πρωί έως το βράδυ.

- Παντελόνια : Κάντε την διαφορά και ανανεώστε το φθινοπωρινό σας στιλ με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μια παντελόνα σε χρώμα μπορντό.

- Αξεσουάρ : Τώρα που το κρύο θα γίνει αρκετά αισθητό, ένα στιλάτο σκουφάκι είναι ότι πρέπει. Επίσης το κλασικό και πρακτικό μαύρο backpack, θα σου κρατήσει άλλη μια χρονιά συντροφιά.

- Παπούτσια : Και επειδή τα παπούτσια παίζουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε look, φέτος φορέστε ψηλά μποτάκια σε καφέ σουέντ και μαύρα biker boot. Stylish και εντυπωσιακά, θα ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση σας με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Eσείς ποιο απ' όλα θα αποκτήσετε;

Στην gallery που ακολουθεί, θα αποφασίσετε μια και καλή...

Δείτε εδώ, τις πιο εντυπωσιακές over-the-knee μπότες για τον φετινό χειμώνα!