Μπότες 2016 : Oι πιο εντυπωσιακές over-the-knee μπότες για τον φετινό χειμώνα

Μπορντό, σουέντ και αυτές με print φιδιού, θα ξεχωρίσουν χωρίς δεύτερη σκέψη...
Μπότες 2016 : Oι πιο εντυπωσιακές over-the-knee μπότες για τον φετινό χειμώνα



Θέλεις ένα παπούτσι που θα φορέσεις όλο τον χειμώνα και θα σου χαρίσει extra στιλ και θηλυκότητα; Αν είσαι και εσύ σε τέτοια αναζήτηση, τότε οι over-the-knee μπότες έχουν δημιουργηθεί για εσένα και μόνο. Όταν αναφερόμαστε στις over-the-knee, μιλάμε για εκείνες τις μπότες που ξεπερνούν το γόνατο και τις συναντάς είτε σε flat είτε ψηλή εκδοχή.  

Πολλές γυναίκες, τις φοβούνται (με αποτέλεσμα να μην τις δοκιμάζουν καν), γιατί πιστεύουν ότι θα χάσουν ύψος από την συνολική τους εικόνα και φαίνονται πιο κοντές. Αυτή η σκέψη είναι κάπως λανθασμένη, διότι αυτό που μετράει είναι ο τρόπος που θα τις συνδυάσεις. Δηλαδή να είναι ισορροπημένος και στιλάτος!

Celebrity όπως η Rihanna και η Kylie Jenner, ειδικότερα όταν το φθινόπωρο κάνει την εμφάνιση του, δεν αποχωρίζονται τις over-the-knee μπότες, μετατρέποντας τις μπότες πάνω από γόνατο στο απόλυτο must-have για το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο.

Φέτος οι τάσεις θέλουν τις over-the-knee μπότες, σε σουέντ ύφασμα (καφέ, μπορντό, μαύρο και γκρι), σε μεταλλικές αποχρώσεις (super hot!), σε snakeskin print και φυσικά στο κλασικό δέρμα (σε όλες τις αποχρώσεις). Από το πρωί έως το βράδυ, αποτελούν μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα επιλογή που θα ανανεώσει τόσο το στιλ σου όσο και όλη σου την διάθεση.

Φαντάσου στο γραφείο, να συνδυάσεις ένα oversized φόρεμα που φτάνει λίγο πριν το γόνατο με over-the-knee flat ή με ψηλό τακούνι. Και αυτό ήταν τo office look, θα αναβαθμιστεί στο λεπτό. Για μια βραδινή έξοδο, κάνε την εμφάνιση σου πιο σέξι και θηλυκή, συνδυάζοντας ένα δερμάτινο σορτς, με ένα crop top και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Η απόφαση είναι δική σου...

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις...

Δες εδώ, όλες τις φετινές φθινοπωρινές τάσεις για τα μποτάκια.