Οι συντάκτριες του #followme αποκαλύπτουν ποια είναι τα must-have του καλοκαιριού

Άραγε ποια item θα μπουν στη βαλίτσα τους;
Οι συντάκτριες του #followme αποκαλύπτουν ποια είναι τα must-have του καλοκαιριού



Καλοκαίρι και η συζήτηση στα γραφεία του #followme είναι μια, τι θα φορέσουμε στις διακοπές μας. Και κάπου εκεί λέει η καθεμία το δικό της must-have κομμάτι που δεν θα λείψει από την καλοκαιρινή βαλίτσα και τα γέλια και οι πλάκες δεν σταματούν λεπτό.

Φυσικά όλες μας απαντήσαμε τελείως διαφορετικά πράγματα αφού η καθεμία έχει το δικό της προσωπικό στιλ και γούστο. Για να δούμε τι δεν θα αποχωριστούν φέτος οι συντάκτριες και θα το φορούν συνεχώς.

Τόνια :  Αξεσουάρ μαλλιών 

Φυσικά έχω κολλήσει με τα αξεσουάρ μαλλιών. Στέκες, μπαντάνες, κορδέλες και αλυσίδες μαλλιών είναι λίγα από αυτά που δεν σταματώ να φορώ καθημερινά. Από την παραλία μέχρι την βραδινή έξοδο μου λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια και με σώζουν από τις άβολες στιγμές που είτε φυσάει πολύ στο νησί είτε τα μαλλιά είναι ατημέλητα.

Βάλια : Crop top

Τον τελευταίο μήνα φοράω συνεχώς crop top. Ακόμα και στη δουλειά δεν παραλείπω να τα συνδυάζω με ψηλόμεσες φούστες και σορτς. Επειδή δεν είμαι fan των υπερβολών, επιλέγω οτιδήποτε σε minimal γραμμή και σε μονόχρωμα top έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να τα συνδυάζω με ό,τι θέλω.

Ιωάννα : Ψηλόμεσο σορτς 

Ναι λατρεύω τα ψηλόμεσα σορτς. Έχω ήδη αποκτήσει ένα φθαρμένο τζιν σορτς σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση, ένα λευκό από δαντέλα και ένα σε έντονο κόκκινο χρώμα. Οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις είναι άπειροι και από μόνο του το ψηλόμεσο σορτς είναι σέξι και chic.

Δανάη : Λευκά flatform

Χωρίς δεύτερη σκέψη έχω κολλήσει με τα λευκά flatform. Έχω ήδη αγοράσει ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και είμαι έτοιμη να αποκτήσω και άλλο ένα. Μεγάλη τάση για φέτος, τα λευκά flatform δίνουν μια minimal κα φρέσκια πινελιά σε όποιο outfit και αν τα προσθέσω.

Έλενα : Ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου

Το καλοκαίρι δεν κάνω βήμα χωρίς τα γυαλιά ηλίου. Φέτος έχω τρελαθεί με τα ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα και με τους χρωματιστούς καθρέπτες. Πιστέυω ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μπορεί να ολοκληρώσει μοναδικά το καλοκαιρινό μας look.

Νάνσυ : Ριγέ φόρεμα

Δως μου ριγέ φορέματα το φετινό καλοκαίρι και δεν θέλω τίποτα άλλο. Συνδυάζονται με τα πάντα, είναι κλασική επιλογή και με την εναλλαγή αξεσουάρ και παπουτσιών μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικού στιλ μεταξύ τους outfit.

Οι συντάκτριες του #followme δίνουν συμβουλές για να φλερτάρεις τέλεια, διάβασε εδώ περισσότερα!

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).