Οι συντάκτριες του #FollowMe δίνουν την καλύτερη συμβουλή για φλερτ

Καιρός να πάρεις πρωτοβουλίες!
Οι συντάκτριες του #FollowMe δίνουν την καλύτερη συμβουλή για φλερτ



Πόσες φορές δεν έχεις βγει το βράδυ, έχεις βρει το πιο τέλειο αγόρι, τον κοιτάς ασταμάτητα μπας και σου μιλήσει αλλά τίποτα. Εκείνος φεύγει και εσύ ξέμεινες άλλη μια φορά με την κολλητή σου. Τι θα γίνει επιτέλους; Πώς θα βρεις τον καινούργιο σου έρωτα αν εκείνος δεν σου μιλάει; Μην ανησυχείς, οι συντάκριες του #FollowMe μοιράζονται μαζί σου τις καλύτερες συμβουλές για φλερτ.

 

Έλενα: Συνήθως μιλάω με την φίλη μου και τον κοιτάω στα μάτια ενώ ταυτόχρονα παίζω με τα μαλλιά μου. All time classic!

Τόνια: Εγώ δεν έδινα σημασία σε κανέναν, ούτε καν eye contact! Για κάποιο λόγο έτσι τους κατάφερνα οπότε γιατί να μην το δοκιμάσεις και εσύ;

Γιάννα: Εγώ λειτουργώ αντίθετα από την Τόνια. Θα τον κοιτάω μέχρι να με κοιτάξει, θα τον μαγνητίσω (γέλια) και φυσικά θα χρησιμοποιήσω και τη γλώσσα του σώματος. Bonus: Θα γελάω με την παρέα μου και θα τον κοιτάξω στα πεταχτά με τεράστιο χαμόγελο.

Δανάη: Θεωρητικά θα είμαι στο μπαρ. Θα προσπαθήσω την οπτική επαφή, θα χαμογελάσω με ντροπαλό ύφος (πάντα πιάνει) και θα κοιτάξω από αλλού. Μετά από λίγο θα ισιώσω πλάτη, θα πάρω το πιο σεξουλικό μου ύφος και θα περάσω από δίπλα του. Εννοείται ότι θα τον κοιτάξω και πάλι στα μάτια αλλιώς μπορεί να μην το καταλάβει το υποννούμενο.

Βάλια: Αυτό που προτείνω εγώ είναι το χαμόγελο με τα μάτια. Για παράδεγμα πίνω το ποτό μου (φυσικά με καλαμάκι) και τον κοιτάω απλά φροντίζω να του περάσω ένα ευχάριτο vibe.