Editor's Choice : Τα must - have του Ιουλίου

Όλα αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα!
Editor's Choice : Τα must - have του Ιουλίου



Καλό μήνα! Μπορεί ο Ιούλιος, λόγω πολιτικών εξελίξεων να μη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να ξεχαστούμε και να χαλαρώσουμε λίγο. Έτσι ήρθε η στιγμή να δείτε και γιατί όχι να αποκτήσετε τα must-have του μήνα Ιουλίου. Καλό είναι όταν έχουμε την δυνατότητα να αλλάζουμε λίγο την γκαρνταρόμπα μας, γιατί έτσι ανεβαίνει κατακόρυφα και η ψυχολογία.

Εδώ στο #followme, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ποια must-have αξίζει να αποκτήσετε εσείς και να σας συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι με τον πιο stylish τρόπο.

Για να δούμε μαζί τι θα βάλουμε στη ντουλάπα μας τον Ιούλιο :

- Καπέλο : Με τόσο ήλιο και δυνατό αέρα στα νησιά μας, το καπέλο αποτελεί το πιο σημαντικό must-have του μήνα. Πλατύγυρα καπέλα σε λευκό χρώμα ή από ψάθα θα γίνουν τα αγαπημένα σου κομμάτια.

- Κολιέ : Δώστε προτεραιότητα στα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στα κολιέ. Statement κολιέ σε έντονα χρώματα και boho επιρροές, έχουν τη μαγική ιδιότητα να μεταμορφώσουν όλο το στιλ σου στο λεπτό. Για παράδειγμα σκέψου πως ένα λευκό maxi φόρεμα θα αλλάξει αν προσθέσεις ένα ιδιαίτερο κολιέ.

- Πέδιλα : Αφήστε για λίγο τα ψηλοτάκουνα σας να ξεκουραστούν και αποκτήσε flat πέδιλα στα πιο ιδιάιτερα και stylish σχέδια και αν έχουν και κορδόνια ακόμα καλύτερα.

- Κιμονό : Η συγκεκριμένη επιλογή ως must-have υπήρχε και στο editor's choice του Ιουνίου. Και αυτό γιατί με μια απλή κίνηση δίνει την καλοκαιρινή πινελιά που χρειάζεστε στο look σας. Με κρόσια ή χωρίς είναι ένα item που δεν πρέπει να λείπει ούτε από τη ντουλάπα ούτε από τη βαλίτσα σας.

- Maxi φόρεμα : Τι να πούμε για το maxi φόρεμα; Μια πιο minimal ή με έντονα μοτίβα επιλογή, είναι το ρούχο που θα φορέσετε πιο πολύ από άλλο το φετινό καλοκαίρι.

 

Εσύ τι απέκτησες από τα must-have Ιουνίου; Θυμίσου εδώ, ποια ήταν!