Editor's Choice : Τα must - have του Ιουνίου

Όλα αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα!
Editor's Choice : Τα must - have του Ιουνίου



O Ιούνιος είναι πλέον παρών και με σιγουριά είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας μήνες, αφού μας προετοιμάζει τόσο ψυχολογικά όσο και στιλιστικά για τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Ο καιρός πια είναι τέλειος και ανυπομονούμε πως και πως να δώσουμε μια πιο summer νότα στην γκαρνταρόμπα μας και να μεταμορφώσουμε το ντύσιμο και το στιλ μας με τα must-have που θα προτείνουμε να αποκτήσουμε όλες μας.

Εδώ στα γραφεία του #followme το συζητήσαμε, οργανωθήκαμε και παρακάτω ακολουθούν τα απαραίτητα του μήνα που θα μας συντροφεύσουν και θα μας πάνε ένα βήμα πιο κοντά στο αγαπημένο καλοκαίρι.  

Για να δούμε μαζί τι θα βάλουμε στη ντουλάπα μας τον Ιούνιο :

- Μαγιό : Τι να πούμε για το μαγιό; Είναι ένα από τα πιο σημαντικό και απαραίτητο must-have του μήνα, αφού ήδη έχουμε κάνει έστω ένα μπάνιο ή ετοιμαζόμαστε για το πρώτο. Φέτος τα χρώματα και τα σχέδια είναι πραγματικά υπέροχα, κάτι που μας λέει ότι δεν θα δυσκολευτούμε ιδιάιτερα να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει και μας ταιριάζει.

- Κιμονό : Το αγαπημένο πανωφόρι που φοράμε ως επί το πλείστον καλοκαίρι, είναι εδώ ανανεωμένο και περιμένει να το αποκτήσουμε στα πιο boho και ethnic σχέδια.

- Tζιν σορτς : Είμαστε σίγουρες, το τζιν σορτς δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και καλά θα κάνει μιας και είτε με δαντέλα για τις ρομαντικές είτε σε φθαρμένο στιλ για τις υπόλοιπες, αποτελεί το must-have που είναι ικανό να το εντάξουμε σε πολλά και διαφορετικά outfits.

- Aξεσουάρ μαλλιών : Eίμαστε στο νησί, φυσάει και τα μαλλιά μας δεν κάθονται πουθενά! Μία κορδέλα ή ένα τουρμπάνι δεν έλυνε αμέσως την κατάσταση. Φυσικά, γι' αυτό άλλωστε αγαπάμε τα αξεσουάρ μαλλιών, διότι και στιλ χαρίζουν και μας βγάζουν από την δύσκολη θέση.

- Backpack : Τα σακίδια πλάτης έχουν γίνει από πέρσι μια γλυκιά εμμονή. Μας έχουν λύσει τα χέρια με τον πιο στιλάτο τρόπο και ήρθε η ώρα να βάλουμε στη ντουλάπα μας τα μαύρα backpack και να τα αντικαταστήσουμε με πιο καλοκαιρινά σχέδια.

- Πλατφόρμες :  Η ευκαιρία να φορέσουμε πλατφόρεμες σε στιλ παντόφλας ήρθε και τι καλύτερο να τις συνδυάσουμε με loose καλοκαιρινά φορέματα σε ιδιαίτερα ethnic μοτίβα.

 

Δες εδώ,  τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια με κορδόνια!