10 midi φούστες για super chic εμφανίσεις

Ένα κλασικό κομμάτι που ολες οι γυναίκες αξίζει να έχουμε στη ντουλάπα...
10 midi φούστες για super chic εμφανίσεις



Μίντι φούστα, ένα κομμάτι με μεγάλη ιστορία που καθεμία από εμάς οφείλει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Με το που φορέσουμε μια φούστα στο μήκος που φτάνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο, λες και συμβαίνει κάτι μαγικό και μεταμορφώνεται αυτόματα όλο το στιλ μας. 

Σε εφαρμοστή ή Α γραμμή, σε έντονα prints ή σε μονοχρωμίες, μια μίντι φούστα μπορεί να μας προσθέσει την κλασική και θηλυκή πινελιά που τόσο αναζητούμε στο ντύσιμο μας. Φυσικά εκτός από το τέλειο και stylish αποτέλεσμα που θα πετύχουμε, πρέπει να προσέχουμε και κάποια βασικά πράγματα.

Για παράδειγμα, επειδή η μίντι φούστα είναι σχετικά μακριά, λογικό είναι ότι θα περιορίσει πολύ το ύψος μας. Φυσικά η λύση βρίσκεται στα ψηλά τακούνια που θα πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας κάθε φορά που επιλέγουμε την συγκεκριμένη φούστα. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ένα τέτοιο είδος δεν πρέπει να το επιλέγουμε μόνο σε επίσημες εμφανίσεις μας, ίσα-ίσα αποτελεί ιδανική λύση για τα καθημερινά ή office looks, αφού ένα απλό τοπ ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο θα την μετατρέψει σε everyday κομμάτι.

Δες εδώ, 5 τρόπους να συνδυάσεις την pencil φούστα!