Pencil φούστα: 5 διαφορετικοί τρόποι για να την συνδυάσεις

Η Hillary Duff μας εμπνέει να την δοκιμάσουμε και εμείς...
Pencil φούστα: 5 διαφορετικοί τρόποι για να την συνδυάσεις



H pencil φούστα είναι εξαιρετικά κομψή, μοναδικά σέξι και μια επιλογή ιδιαίτερα ευέλικτη αν αποφασίσουμε να την εντάξουμε στο στιλ μας. Η Hilary Duff μας υπενθύμισε πόσο την έχουμε παρεξηγήσει μιας και δεν αποτελεί και την πρώτη μας επιλογή στα looks που πραγματοποιούμε τόσο στη καθημερινή όσο και στις πιο λαμπερές μας εμφανίσεις. 

Ταιριάζει στα περισσότερα σώματα και έχει την μαγική ιδιότητα να τονίζει τις καμπύλες των γυναικών αφού η εφαρμογή της συγκεκριμένης φούστας έχει σαν σκοπό να σμιλεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα. Επίσης άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι ότι η pencil φούστα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά στιλ και μπορείς άνετα και εσύ να το εντάξεις στο δικό σου ντύσιμο και να προσθέσεις τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

Καλό θα ήταν αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με μεγάλη περιφέρεια, αν θέλετε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο είδος φούστας πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα έντονα prints και χρώματα. Ιδανική επιλογή για εσάς είναι οτιδήποτε μονόχρωμο και ''ήσυχο'' ως print. Στην παρακάτω gallery θα δείτε 5 διαφορετικούς μεταξύ τους συνδυασμούς που μέσα σε αυτούς σίγουρα θα βρείτε αυτόν που σας αρέσει και ταιριάζει αποκλειστικά σ' εσάς!

Δες εδώ, πόσο λατρεύει τις pencil φούστες η Khloe Kardashian!