Street style : Αναβάθμισε το street style με κάπα σαν της Ελένης Φουρέιρα!

Για το πιο stylish Σ/Κ, αναβάθμισε το street style με blazer-κάπα σαν της Ελένης Φουρέιρα!
Street style : Αναβάθμισε το street style με κάπα σαν της Ελένης Φουρέιρα!



Έχεις  βαρεθεί το καθημερινό σου στιλ και θέλεις να το ανανεώσεις αλλά δεν ξέρεις πως; Η λύση κρύβεται στα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ που με μια κίνηση θα αλλάξουν την εμφάνιση σου στη στιγμή. Το ίδιο μάλλον ζητά και η Ελένη Φουρέιρα στο ντύσιμο της, αφού το τελευταίο της look μόνο βαρετό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τι επέλεξε και ξεχώρισε; Η αγαπημένη και super stylish τραγουδίστρια επέλεξε ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μαύρες over-the-knee μπότες  και όλα αυτά τα ‘’συνηθισμενα΄΄ item τα συνδύασε εκπληκτικά με ένα blazer-κάπα. Αυτό και μόνο το πανωφόρι ήταν αρκετό για να κάνει το street style πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό. Ένα look που μπορούμε να δοκιμάσουμε όλες τις ώρες της μέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

Αν μέχρι τώρα δεν ήξερες πως να φορέσεις  το απόλυτο must-have του χειμώνα, τότε το outfit της Ελένης θα σε βοηθήσει να εμπνευστείς και να το επιλέξεις από τοπ πρωί έως το βράδυ.Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι. Get inspired!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Φουλ της ρίγας : Δες εδώ πως η Κατερίνα Καινούργιου δοκιμάζει την ριγέ midi φούστα!