Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει την ριγέ midi φούστα για το τέλειο girly look

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει την ριγέ midi φούστα για το τέλειο girly look...
Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει την ριγέ midi φούστα για το τέλειο girly look



Οι τάσεις μπορεί να περνούν αλλά κάποια πράγματα στη μόδα αποτελούν σταθερές και κλασικές αξίες. Ένα από αυτά είναι το ριγέ μοτίβο και συγκεκριμένα  το ασπρόμαυρο. Λεπτές , φαρδιές, οριζόντιες ή κάθετες , οι ρίγες είναι chic, girly αλλά και σέξι. Από το πρωί έως το βράδυ, είναι μια stylish επιλογή που αν το επιλέξεις, δύσκολα θα πέσεις σε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Για παράδειγμα, η Κατερίνα Καινούργιου που λατρεύει το girly and chic στιλ, σε μια τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της ‘’ Λόγω Tivis’’ έπέλεξε το απςρόμαυρο ριγέ και απλά το απογείωσε. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μαύρο απλό τοπ, το οποίο συνδύασε με μια υπέροχη φούστα σε Α γραμμή και σε midi μήκος. Το look ολοκλήρωσε με μαύρες over-the-knee  μπότες με τις οποίες έδωσε μια σέξι και θηλυκή πινελιά.

Αν θες και εσύ  να ξεχωρίσεις αλλά και να δοκιμάσεις το αγαπημένο ριγέ, τότε δεν έχεις παρά να αποκτήσεις μια φούστα σε ασπρόμαυρο ριγέ και να παίξεις μαζί της. Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να πετύχεις παρόμοιο ντύσιμο με την Κατερίνα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ, την Μαίρη Συνατσάκη με τον ιδανικό συνδυασμό για το wrap dress!