Βασιλική Θάνου : Total white look της νέας πρωθυπουργού κόντρα στα στερεότυπα

H ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων ημερών... Απενεχοποίησε το λευκό για τις σύγχρονες 60άρες. Φορέστε το ελεύθερα κορίτσια!
Βασιλική Θάνου : Total white look της νέας πρωθυπουργού κόντρα στα στερεότυπα



Μια ευχάριστη έκπληξη μας έκρυβε η ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού στην Ελλάδα, Βασιλικής Θάνου - Χριστοφίλου. Οι πρώτες εικόνες που έφτασαν στα γραφεία μας από την τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστες. Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε η στιλιστική επιλογή της νέας πρωθυπουργού και όχι με... την κακή έννοια. Η κυρία Θάνου για την τόση σημαντική στιγμή της ζωής της αλλά και της ιστορίας της χώρας, επέλεξε, λοιπόν, total white look. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε.

Φόρεσε ένα λευκό blazer, τοπ και παντελόνι και ολοκλήρωσε με κολιέ - σκουλαρίκια από πέρλες και καφέ office τσάντα.Όσον αφορά τα παπούτσια, διάλεξε ένα άνετο ζευγάρι καφέ πλατφόρμες, μια επιλογή που δεν ήταν η πλέον κατάλληλη, αλλά που καταλαβαίνουμε απολύτως γιατί την έκανε (θα ένιωθε ίσως άβολα και ανασφαλής με ψηλοτάκουνες γόβες - Extra tip : Μια nude γόβα απλά θα απογείωνε όλο look). Το γεγονός ότι η  65χρονης πρωθυπουργός ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου με νεανικό, καλοκαιρινό και φωτεινό total white look -και δεν ακολούθησε τα συνηθισμένα μονοπάτια: μαύρο φόρεμα ή μαύρο κοστούμι- μας κάνει να χαμογελάμε. Ο τολμών νικά, κορίτσια! Φοράμε ό τι μας αρέσει, αρκεί να το φοράμε με στιλ και να το υποστηρίζουμε σωστά.

Η γνωστή και πολύ πετυχημένη δικαστικός, φαίνεται ότι αγαπάει πολύ το λευκό, όχι μόνο για τις επίσημες αλλά και τις πιο casual εμφανίσεις της.

Μας κάνει να σκεφτούμε ότι εκτός από πολύ έξυπνη γυναίκα είναι και μια δυνατή προσωπικότητα με στιλ η οποία αψηφά τα στερεότυπα στους ενδυματολογικούς κανόνες. Ποιος είπε ότι το λευκό είναι μόνο για τις νέες γυναίκες; Η πρωθυπουργός καταρρίπτει και αυτό το μύθο.

Με αφορμή το λευκό outfit της νέας πρωθυπουργού, ακολουθεί gallery για να πετύχετε παρόμοιο αποτέλεσμα. Φυσικά τα προϊόντα είναι σχετικά ακριβά, καθώς λάβαμε υπόψη την θέση και το γούστο της κυρίας Θάνου.

Δες εδώ, 4 πανέξυπνους τρόπους να φορέσεις και εσύ το total white look όπως η νέα πρωθυπουργός.