Ελένη Φουρέιρα : Mας προτείνει να γίνουμε fan του bomber jacket

Και ήδη αναρωτιόμαστε τoν λόγο που δεν το έχουμε αποκτήσει ακόμα...
Ελένη Φουρέιρα : Mας προτείνει να γίνουμε fan του bomber jacket



H Ελένη Φουρέιρα, έχει χαρακτηριστεί τα τελευταία χρόνια ως το απόλυτο fashion icon του μουσικού πενταγράμμου και όχι μόνο. Λατρεύει να δοκιμάζει νέα πράγματα και πολλές φορές είναι η πρώτη που φοράει ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ και όπως είναι φυσικό τραβάει όλα τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι μια pop star, οφείλεις να προσέχεις και την εξωτερική σου εμφάνιση μιας και σε ακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές που περιμένουν με αγωνία την κάθε εμφάνιση σου.

Αυτή την φορά η Ελένη μας απασχόλησε με το λευκό διάτρητο bomber jacket. To συγκεκριμενο είδος μπουφάν το οποίο ονομάζεται και fight, είχε σχεδιαστεί για τους πιλότους του Α' παγκόσμιου πολέμου ώστε να μην κρυώνουν στο πιλοτήριο. Όπως είναι φυσικό η μόδα το εξέλιξε κατάλληλα μέχρι που την δεκαετία του 90' έγινε ευρέως γνωστό. 

Άνετο, ανάλαφρο και συγχρόνως ζεστό αποτελεί την τέλεια επιλογή για αυτές τις μέρες, που ο καιρός συνεχώς αλλάζει και η ψύχρα ειδικά το βράδυ δεν λέει να φύγει. Η άνοιξη λοιπόν είναι η τέλεια εποχή να επενδύσετε στο bomber jacket και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το χρειαστείτε και το καλόκαίρι στα νησιά που φυσάει και πολλές φορές μόλις πέσει ο ήλιος το κρύο γίνεται αισθητό. Το υπέροχο είναι ότι μπορείτε να το συναντήσετε σε όποιο χρώμα, print και σχέδιο επιθυμείτε, αφού η αγορά έχει την δυνατότητα να βοηθήσει και τον πιο αναποφάσιστο να διαλέξει το αγαπημένο του.

Eίτε διαλέξετε ένα bomber jacket σε κολεγιακό στιλ, είτε ένα floral, είτε σε παστέλ χρώματα, αδιαμφισβήτητα θα πετύχετε το πιο φρέσκο και μοντέρνο look για την αρχή της άνοιξης.

Δες εδώ, με ποιες φούστες πρέπει να το συνδυάσεις!