Skirt Stories : 3 είδη φούστας που πρέπει να αποκτήσετε τώρα

Το no1 κομμάτι στην γκαρνταρόμπας μας στα καλύτερα της...
Skirt Stories : 3 είδη φούστας που πρέπει να αποκτήσετε τώρα



H άνοιξη σιγά και σταθερά έχει αρχίσει να μας χτυπάει την πόρτα και εμείς όσο ποτέ άλλοτε ανυπομονούμε να αποκτήσουμε και στην συνέχεια να φορέσουμε τα πιο hot κομμάτια της άνοιξης. Η ώρα πια άλλαξε και η μέρα διαρκεί περισσότερο, έτσι η ψυχολογία μαζί με το στιλ μας πρέπει να συμβαδίζουν και να συμπληρώνει το ένα το άλλο.

Αν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα κομμάτι από την γκαρνταρόμπα μας που φοράμε κατεξοχήν την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, είναι η φούστα. Τη λατρεύουμε και η αλήθεια είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων την έχουμε δοκιμάσει σε όλες τις εκδοχές της αλλά και σχέδια. Αυτό όμως που αγαπάμε κάθε σεζόν είναι να ακαλύπτουμε τις νέες τάσεις και έτσι με απλές και έξυπνες αγορές να ανανεώνουμε εύκολα το στιλ μας.

Εμείς στο followme.gr είπαμε φέτος να σας διευκολύνουμε και να να σας προτείνουμε τις πιο hot φούστες που και θα σας κολακέψουν και θα σας πάνε στιλιστικά ένα βήμα μπροστά. Παρακάτω θα αναλύσουμε ποια είδη φούστας πρέπει να αποκτήσετε τώρα ώστε να ξεχωρίσετε.

Τζιν : H κατάλληλη επιλογή να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, είναι να επιλέξεις μια φούστα στο ίδιο ύφασμα, ειδικά τώρα που η ζέστη θα γίνει πιο αισθητή. Μπορείς να την αποκτήσεις σε όποιο σχέδιο και στιλ θες, όπως σε maxi, μίνι ή και μίντι εκδοχή. Οι συνδυασμοί που θα πετύχεις είναι πολλοί, από το rock μέχρι το πιο ρομαντικό outfit, η τζιν φούστα θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σου.

Ριγέ : Το συγκεκριμένο σχέδιο το έχουμε δει πολλές φορές και ποικιλοτρόπως σε κάθε ρούχο που μπορούμε να φανταστούμε. Στο θέμα μας τώρα, φέτος έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την ριγέ φούστα σε όποιο συνδυασμό χρωμάτων θέλετε. Μην ξεχάσετε πριν την αγοράσετε, να την δοκιμάσετε πρώτα, έτσι ώστε να δείτε ποιες ρίγες ταιριάζουν στο σωματότυπο σας, διότι όπως είναι γνωστό οι οριζόντιες ρίγες προσθέτουν extra όγκο εκεί που δεν θέλετε. Ένα ωραίος συνδυασμός είναι να ταιριάξετε την ριγέ φούστα, με τζιν πουκάμισο και φλουο αξεσουάρ. 

Mίνι : Η φούστα που και μόνο στο άκουσμά της, οι γυναίκες αλλάζουν συζήτηση, επιστρέφει δυναμικά αυτή την άνοιξη. Με τα boho και ethnic σχέδια που θα βρείτε στην αγορά φέτος μάλλον θα αναθεωρήσετε και μην σας πω, δεν θα την βγάζετε από πάνω σας. Απλά προσέξτε με τι θα την συνδυάσετε, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην βγει φθηνό. Ένα oversized τοπ ή ένα πουκάμισο αποτελούν τις ιδανικές επιλογές.

 

Δες εδώ πως τo denim, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή άνοιξη.