Μαρία Ηλιάκη : δοκιμάζει wrap dress σε 70s στυλ και το αποθεώνει

Ένα φόρεμα που κολακεύει όλες τις σιλουέτες!
Μαρία Ηλιάκη : δοκιμάζει wrap dress σε 70s στυλ και το αποθεώνει



Η Μαρία Ηλιάκη λατρεύει να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά στυλ μεταξύ τους. Τον τελευταίο χρόνο θαυμάζουμε την άνεση της να πειραματίζεται με τις τάσεις και την μόδα γενικότερα. Αυτή την φορά λατρέψαμε το τελευταίο outfit της μιας και ήταν επηρεασμένο από την δεκαετία των 70's, μια εποχή που όλες λατρεύουμε ακόμα και τώρα.

Κυρίαρχη θέση στο συγκεκριμένο ντύσιμο κατέχει το πασίγνωστο wrap dress. Εμπνευστής του συγκεκριμένου φορέματος υπήρξε η φημισμένη σχεδιάστρια μόδας, Diane von Furstenberg. Το οποίο λάνσαρε πρώτη το 1974, φέρνοντας μια στυλιστική και όχι μόνο επανάσταση σε όλο τον κόσμο. Πούλησε εκατομμύρια κομμάτια και μέχρι σήμερα αποτελέι must-have ρούχο για την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας.

Η γλυκιά παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με οversized καπέλο και σουέντ πέδιλα.

Είτε είσαι αδύνατη είτε έχεις καμπύλες το wrap dress, έχει την ικανότητα να αγκαλιάζει το σώμα της γυναίκας και να το αναδεικνύει. Εσυ απλά θα διαλέξεις το στυλ που σου αρέσει, μπορείς να επιλέξεις από την πιο sexy εκδοχή (δηλαδή να είναι κοντό και στενό) μέχρι την πιο ρομαντική και πιο χίπικη (ένα maxi wrap dress). Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο φόρεμα θα γίνει συμμαχός σου την φετινή άνοιξη, μιας και η θηλυκότητα σου θα ανέβει κατακόρυφα!

Click εδώ, αν θέλεις περισσότερη έμπνευση απο την δεκατία των70's.