70s Flair: Η μόδα των 70s επανέρχεται δυναμικά

Η μόδα των 70s κάνει απίστευτο comeback. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεθάψεις από τη ντουλάπα σου το παντελόνι καμπάνα και το τζάκετ με τα κρόσια
70s Flair: Η μόδα των 70s επανέρχεται δυναμικά



Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης οι τοπ σχεδιαστές απέδειξαν πόσο αγαπούν τα 70s. Παντελόνια καμπάνα, biker jackets με κρόσσια, μονόχρωμα κουστούμια και δερμάτινες μίνι φούστες παρέλασαν στις πασαρέλες και εντυπωσίασαν το fashion κοινό. 

Η μποέμ αισθητική ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή μας, μαζί με την Άνοιξη, και μας μεταφέρει σε μία πιο ξέγνοιαστη πραγματικότητα. Το ντύσιμο γίνεται λιγότερο στυλιζαρισμένο, τα υφάσματα πιο αέρινα και τα κοσμήματα στολίζονται με τυρκουάζ πέτρες και είναι εμπνευσμένα από τη φύση.

Για να υιοθετήσουμε το trend, δε θα πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας ένα δερμάτινο σακάκι με κρόσσια, σε καφέ μελί ή μαύρο χρώμα, ένα ψηλόμεσο τζιν καμπάνα και ένα λευκό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή. 

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο, πχ headbands με λουλούδια ενώ ένα πλατύγυρο καπέλο σε μπορντό χρώμα θα δώσει αμέσως αέρα 70s στο ντύσιμό μας.

Tip: ένα ή δύο κομμάτια με 70s χαρακτήρα είναι αρκετά σε κάθε Φρόντισε να διατηρήσεις το υπόλοιπο ντύσιμο αρκετά απλό ώστε να πετύχεις μία εντυπωσιακή και πολύ μοδάτη μποέμ εμφάνιση!