Η Lupita Nyong'o έκανε τα γυαλιά μυωπίας να δείχνουν σέξι στα 72α Golden Globes

Το αξεσουάρ που αναβάθμισε τελείως την εμφάνιση της.
Η Lupita Nyong'o έκανε τα γυαλιά μυωπίας να δείχνουν σέξι στα 72α Golden Globes



Μπορεί η αγαπημένη Lupita Nyong'o να μην έκλεψε αυτή τη φορά τις εντυπώσεις με κάποια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και να αρνήθηκε να αποκαλύψει έστω και το παραμικρό για την επερχόμενη Star Wars ταινία, όπου θα πρωταγωνιστεί, αλλά για μία ακόμα χρονιά κέρδισε την προσοχή μας (και των media επόσης).

Εκτός του ότι κατάφερε να φορέσει την άνοιξη σε ένα φόρεμα, με την υπέροχη Giambattista Valli τουαλέτα της, μας απέδειξε πόσο quirky και χαλαρό κορίτσι είναι, παίρνοντας το πιο geeky αξεσουάρ και κάνοντας το να δείχνει σέξι στο κόκκινο χαλί.

Τα γυαλιά μυωπίας είναι ένα φόβος για τις κυρίες του Hollywood, αφού σε οποιαδήποτε ταινία έχουμε δει την πρωταγωνίστρια να αλλάζει από ασχημόπαπο σε πανέμορφη κοπέλα –για να αρέσει σε έναν άντρα φυσικά- αυτό που χρειάζεται απλά να κάνει είναι να βγάλει τους φακούς επαφή της.

Η Lupita και ελαφρώς cat eye γυαλιά της απέδειξαν ότι τα γυαλιά είναι σέξι, παιχνιδιάρικα και μπορούν να ταιριάζουν ακόμα και με μία εκθαμβωτική τουαλέτα στο κόκκινο χαλί.

Η νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να διαβάσει την υποψηφιότητα την οποία παρουσίαζε στα βραβεία και απλά φόρεσε τα μυωπικά γυαλιά της για να κάνει τη δουλειά της σωστά. Ήταν κάτι λογικό, απλό, χωρίς καμία ντροπή και φυσικά πολύ, πολύ σικ.