H Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πως να δούμε το μικρό μαύρο φόρεμα με άλλο μάτι

Τι φόρεσε η Δούκισσα Νομικού στο τρίτο live του Dancing With The Stars.
H Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πως να δούμε το μικρό μαύρο φόρεμα με άλλο μάτι



Τρίτο live του Dancing With The Stars απόψε και η Δούκισσα δείχνει πιο glamorous από τις προηγούμενες εμφανίσεις της. Ίσως φταίνε τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, ίσως είναι η ιδέα μας από την πολύ προσμονή αλλά βρίσκουμε τον εαυτό μας να εθίζεται κάθε μέρα και περισσότερο στη μόδα των glitter. Μα ποια μπορεί να πει «όχι» στα glitter;

Ειδικότερα όταν συνδυάζεται με ένα από τα αγαπημένα μας κλασικά trend: το μαύρο μικρό φόρεμα…ή έστω την παραλλαγή του μικρού μαύρου φορέματος όπως την απέδωσε η Δούκισσα Νομικού στο τρίτο live του Dancing With The Stars.

Μπορεί να είναι κλασικό και να ταιριάζει με όλα αλλά ίσως για κάποιες από εμάς το μικρό μαύρο μίνι φόρεμα να έχει πλέον γίνει αρκετά βαρετό. Για αυτό το λόγο λατρέψαμε την sequin (δηλαδή γκλίτερ και πούλιες μαζί) εκδοχή της Δούκισσας. Είτε στην total black εκδοχή του, είτε με ρίγες όπως αυτό της Νομικού, το απλό μίνι φόρεμα μπορεί να αλλάξει τελείως όταν γίνει πιο glamorous και φωτεινό.

Συνδύασε το ψηλά stripped heels, όπως η παρουσιάστρια για σέξι βραδινές εμφανίσεις ή με biker jacket και ankle μπότες για πιο alternative looks.

Η Δούκισσα σήμερα φοράει φόρεμα του οίκου Balmain, lace up Steve Madden ψηλοτάκουνα και κοσμήματα Kessaris.