All that glitters: Οι εμφανίσεις των celebrity στο κόκκινο χαλί μας εμπνέουν να φορέσουμε glitter και πούλιες

Πόσο glitter μπορείς να αντέξεις;
All that glitters: Οι εμφανίσεις των celebrity στο κόκκινο χαλί μας εμπνέουν να φορέσουμε glitter και πούλιες



Μην φρικάρεις δεν σου λέμε να ντυθείς σαν ντισκομπάλα –δηλαδή σχεδόν- αλλά μιας και ετοιμαζόμαστε επίσημα για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, ένας μήνας και κάτι έμεινε κορίτσια, αρχίζουμε να χαζεύουμε οτιδήποτε έχει πούλιες, γκλίτερ και κεντητές λεπτομέρειες πάνω του. Ναι, το ξέρουμε ότι ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός αλλά είμαστε κορίτσια και λίγο γκλίτερ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (εντάξει … και το πολύ επίσης)

Κάθε ντουλάπα χρειάζεται ένα κομμάτι υπερπαραγωγή είναι αυτό είναι φόρεμα, είτε είναι top, είτε παπούτσια. Ένα κομμάτι που μπορούμε να το φορέσουμε σε ιδιαίτερες περιπτώσεις αλλά ταυτόχρονα θα ανανεώσει και την πιο casual εμφάνιση. Ένα φόρεμα με κεντητές λεπτομέρειες μπορεί να φορεθεί για μία special εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνει ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο αν το φορέσεις με opaque καλσόν, ankle boots και biker jacket.

Επειδή όλα είναι θέμα σωστού styling, το extravaganza top σου μπορεί να φορεθεί άνετα με ένα jean και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση εκείνη τη φορά που θα έχεις κάπου επίσημα να πας αλλά δεν θα θέλεις να ξοδέψεις λεφτά για ένα ρούχο που θα το φορέσεις μόνο μία φορά.

Bonus δωράκι πριν αρχίσεις τα glitter ψώνια: