Xfactor : H Τάμτα με satin dress εντυπωσιάζει στο 2ο live

Eίναι τάση και θα τo φορέσεις...
Xfactor : H Τάμτα με satin dress εντυπωσιάζει στο 2ο live



Παρασκευή λοιπόν και τι καλύτερο από το να τη περάσουμε χαλαρά στον καναπέ μας βλέποντας Xfactor; Φυσικά εκτός από τις υπέροχες φωνές που ακούμε(ναι, Ίαν για εσένα μιλάω!) ανυπομονούμε να δούμε και τι φοράει η Τάμτα. Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά καταφέρνει να αλλάζει τελείως στιλ, κάτι που μας δίνει extra έμπνευση και στιλιστικές ιδέες για τα μελλοντικά δικά μας look. 

Mετά το μαύρο Roland Mouret jumpsuit που επέλεξε στο 1ο live, στο σημερινό show διάλεξε ένα φόρεμα που είναι 2 σε 1. Συγκεκριμένα διάλεξε σατέν Lanvin φόρεμα στο χρώμα του πάγου με διαφάνειες, μικρά βολάν και πέτρες στο πάνω μέρος. Εντύπωση μας έκανε η καφέ ζώνη στη μέση που έδωσε μια casual πινελιά στην εμφάνιση και μας θύμησε πόσο αγαπά η τραγουδίστρια το mix & match στιλ. Οι πέτρες στο πάνω μέρος του φορέματος, μοιάζουν σαν ένα ενσωματωμένο λαμπερό κολιέ, κάτι που οποιοδήποτε άλλο κόσμημα θα έδειχνε απλά υπερβολικό. Το old Hollywood glam look, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά ασημί ψηλοτάκουνα!

Το σατέν σαν ύφασμα επέστρεψε και πάλι και ήρθε για να κάνει ακόμα πιο σέξι και stylish τις εμφανίσεις σου.

Όσον αφορά το beauty look, το μακιγιαζ της κινείται σε φυσικούς τόνους με τις girly πινελιές να κάνουν την διαφορά. Τα μαλλιά της εμφανώς πιο μακριά και σπαστά, ταίριαξαν με το όλο στιλ.

 Παρακάτω μην χάσεις την πιο εντυπωσιακή gallery με σατέν φορέματα. Και μην ξεχνάς, είναι τάση!

Δες εδώ, τι φόρεσε η Τάμτα στο 1ο live!