Xfactor: H Τάμτα με black and sexy look στο live! Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

To 1o live είναι γεγονός...
Xfactor: H Τάμτα με black and sexy look στο live! Πώς θα το φορέσεις κι εσύ



Το 1o live του Xfactor είναι γεγονός και εκτός ότι ανυπομονούσαμε να δούμε τον Σάκη Ρουβά (Sakissss) και πάλι στην θέση του παρουσιαστή, θέλαμε να δούμε και την πρώτη ενδυματολογική επιλογή της Τάμτα για το live show.

Kαι εκεί που περιμέναμε κάποια ''υπερβολική'' και ιδιαίτερη εμφάνιση (έτσι άλλωστε μας είχε συνηθίσει στις auditions), η πάντα stylish τραγουδίστρια και κριτής έκανε και πάλι την διαφορά επιλέγοντας σήμερα κάτι πιο απλό και chic. Συγκεκριμένα επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα Roland Mouret, με spaghetti τιράντες, την οποία συνδύασε πολύ κομψά με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και Swarovski κοσμήματα. Τα μαλλιά της τα μάζεψε σε ένα χαμηλό σινιόν, ενώ στα μάτια το edgy μαύρο eyeliner απλά έδωσε extra ένταση και sexy mood σε όλο το look.

H Tάμτα λοιπόν σου προτείνει για κάθε περίσταση ακόμα την άνοιξη και το καλοκαίρι, να επιλέγεις μαύρη ολόσωμη φόρμα. Είναι ευκολοφόρετη, σικάτη, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τους σωματότυπους, μεταμορφώνοντας τη στο απόλυτο must-have της ντουλάπας σου. Φόρεσε τη και εσύ από το πρωί στο γραφείο με κλασικές μαύρες γόβες, μέχρι το βράδυ με ένα ζευγάρι ιδιαίτερες πλατφόρμες. Αν πάλι λατρεύεις τα χρώματα, μην διστάσεις να την συνδυάσεις με αξεσουάρ και κοσμήματα σε έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το μπλε ή και το κίτρινο. Why not;

Ακολουθεί  η πιο sexy & black gallery με τις πιο εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες! Διάλεξε την αγαπημένη σου και copy το look της Τάμτα.

Pink fever! 3 ροζ look της Τάμτα που θα θες να αντιγράψεις!