Xfactor : Pink fever - Η Τάμτα στο Xfactor ψηφίζει ροζ Pink fever : Η Τάμτα στο Xfactor ψηφίζει ροζ (3 look για να αντιγράψεις)

3 look που το αποδεικνύουν + ρεπορτάζ αγοράς για να το δοκιμάσεις και εσύ...
Xfactor : Pink fever - Η Τάμτα στο Xfactor ψηφίζει ροζ Pink fever : Η Τάμτα στο Xfactor ψηφίζει ροζ (3 look για να αντιγράψεις)



Kάθε Δευτέρα και Παρασκευή εκτός από τις εξαιρετικές φωνές που ακούμε στο Xfactor, ανυπομονούμε να δούμε και τις ενδυματολογικές επιλογές της Τάμτα. Αν και εσύ έχεις παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια, θα έχεις ήδη καταλάβει ότι η stylish τραγουδίστρια και κριτής έχει εμμονή με το ροζ. 

Παρακάτω θα λατρέψεις 3 pink look που επέλεξε Η Τάμτα και σου προτείνει να δοκιμάσεις την πιο γλυκιά και girly απόχρωση :

1. Η πρώτη εμφάνιση έγινε στα γυρίσματα του bootcamp στα Ιωάννινα για το Xfactor με ένα maxi tank dress σε συνδυασμό του athletic & girly style. To outfit είναι special edition από τη συλλογή “alexSANDraonthebeach” byAlexandraKatsaiti και συνδυάζει τρυπητό τοπ ενσωματωμένο με τούλινη φούξια φούστα. 

2. Στη δεύτερη εμφάνισή της στην έναρξη των γυρισμάτων για το «4 chairchallenge» του Xfactor φόρεσε ένα baby pink mini vinyl φόρεμα-γιλέκo από τη συλλογή “alexSANDraonthebeach” byAlexandraKatsaiti σε ένα total pink look από το χρώμα των μαλλιών, του κραγιόν, των παπουτσιών αλλά και των δαχτυλιδιών από την σχεδιάστρια Lito.

3. Στην τρίτη εμφάνισή στη διαδικασία της επιλογής της ομάδας της «Κορίτσια 16-24»  φόρεσε ένα fluo mini strapless dress από τη συλλογή του Βασίλη Ζούλια σε ένα pink princess concept με τιάρα στα μαλλιά, κοσμήματα SWAROVSKI και παπούτσια Christian Louboutin –Enny di Monaco

Επίλεξε και εσύ το ροζ χρώμα, τόσο στην υπερβολή του σε ένα total ροζ σύνολο ή διάλεξε ένα κομμάτι στο ντύσιμο σου στην πιο γλυκιά απόχρωση. Kαι αφού εμπνεύστηκες, δες την gallery που ακολουθεί με όλα τα ροζ must-have που αξίζει να αποκτήσεις και να φορέσεις!

To styling της Τάμτα, πάντα επιμελείται η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, το make-up η Άντζελα Περδικομάτη και το hair styling, ο Τομ Ζώης!

Eκτός από τα ροζ ρούχα και τα αξεσουάρ η Τάμτα αγαπά και τα ροζ μαλλιά. Δες εδώ πως να δοκιμάσεις και εσύ!