Tάμτα : Xfactor - H Τάμτα εντυπωσιάζει με ροζ pin up μαλλιά (και μας βάζει ιδέες)

P for Pink...
Tάμτα : Xfactor - H Τάμτα εντυπωσιάζει με ροζ pin up μαλλιά (και μας βάζει ιδέες)



Το ότι η Τάμτα κάνει ιδιαίτερες επιλογές το γνωρίζουμε πολύ καλά, έτσι όταν είδαμε τα ροζ μαλλιά της στο σημερινό επεισόδιο του Xfactor '' Chair challenge'', εντυπωσιαστήκαμε για ακόμα μια φορά. Εκτός από την ροζ απόχρωση, έφτιαξε τα μαλλιά της σε pin up χτένισμα, κάτι που έκανε ακόμα πιο statement την εμφάνιση της. 

Η αλήθεια είναι ήδη από πέρσι, τα χρωματιστά μαλλιά σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι μεγάλη τάση με πολλές διάσημες όπως η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Στικούδη, να έχουν δοκιμάζει πετρόλ, ροζ και colorful αποχρώσεις. 

H Τάμτα μπορεί να διάλεξε ροζ μαλλιά αλλά το look της, το κράτησε πιο ''ήσυχο'' και διάλεξε κα εκεί ροζ παλ χρώμα. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, επέλεξε ένα φούξια κραγιόν το οποίο έδωσε μια pop πινελιά σε όλο το look.

Αν πιστεύεις και εσύ ότι μπορείς να υποστηρίξεις τα pink hair (#pinkhair_dontcare) και συν όλα αυτά το ροζ είναι το αγαπημένο σου χρώμα, τότε διάβασε παρακάτω κάποια tips που θα σε βοηθήσουν στην απόφαση σου :

- Τα ροζ μαλλιά θέλουν και ιδιαίτερο στιλ. Μια τόσο εντυπωσιακή δεν πρεπει να φαίνεται ξένη πάνω σου.

- Ανάλογα με την επιδερμίδα σου διάλεξε εκείνη την απόχρωση που σου ταιριάζει. Για παράδειγμα αν έχεις λευκή επιδερμίδα, το ροζ παλ χρώμα θα σε αναδείξει. Αν πάλι έχεις πιο σκούρο δέρμα ένα πιο έντονο ροζ θα κάνει φοβερή αντίθεση.

- Αν έχεις ήδη ξανθά μαλλιά είναι πιο εύκολο να πετύχεις τα τέλεια ροζ μαλλιά. Ένω αν έχεις καστανά ή μαύρα, θα χρειαστείς πολλές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να έχεις το αποτέλεσμα που θες. 

- Τα ροζ μαλλιά θέλουν συνεχή περιποίηση. Επειδή σε κάθε λούσιμο θα φεύγει αρκετό χρώμα, κάθε 15 μέρες θα χρειαστείς ανανέωση.

Εσύ τι λες; Θα τα δοκιμάσεις όπως η Τάμτα; Hot or not;

Θυμήσου την Τάμτα στην πιο πριγκιπική της εμφάνιση! Απλά ονειρική!