Μόδα χειμώνας 2016 : Floral το φθινόπωρο - H Έλενα Τσαγκρινού το τολμά και στο προτείνει

Πρόσθεσε λουλούδια στο ντύσιμο σου και άλλαξε διάθεση στο λεπτό...
Μόδα χειμώνας 2016 : Floral το φθινόπωρο - H Έλενα Τσαγκρινού το τολμά και στο προτείνει



Η Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview, είναι ένα νέο και φρέσκο κορίτσι που δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα πράγματα και φυσικά να τα μοιράζεται με τους follower της στο instagram. Πάντα stylish και ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας, κάθε ανάρτηση της είναι και μια μικρή έμπνευση για όλα τα κορίτσια.  

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Έλενα κατάφερε να ξεχωρίσει αφού το floral τοπ που επέλεξε για μια πρωινή βόλτα μας άρεσε πολύ και θέλουμε όσο πιο γρήγορα να το δοκιμάσουμε και εμείς. Ποιος είπε άλλωστε ότι το floral ως μοτίβο είναι άμεσα συνδεδεμένο μόνο με το καλοκαίρι; Τώρα το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα γεμίσει λουλούδια και θα φτιάξει την διάθεση μας στην στιγμή.

Τι θα έλεγες και εσύ αν δοκίμαζες ένα φόρεμα με print λουλούδια και να το συνδύαζες με over-the-knee μπότες; Ή να φορούσες ένα floral παντελόνι με ένα απλό και μονόχρωμο sweater στο πάνω μέρος; Θα ήταν 2 στιλιστικές επιλογές πέρα από τα συνηθισμένα και ''βαρετά'' καθημερινά look που όλες κατά καιρούς κάνουμε.

Αν πάλι δεν είσαι τόσο μεγάλη fan του floral στα ρούχα, επένδυσε σε αξεσουάρ με λουλούδια, όπως η εντυπωσιακή τσάντα Ted Baker που θα ακολουθεί :

(Kάνε click, πάνω στην ονομασία του προϊόντος για να το κάνεις δικό σου)!

(Τσάντα Ted Baker, τιμή : 29,90 ευρώ)

Φέτος τόσο το φθινόπωρο όσο και ο χειμώνας θα γεμίσει στην κυριολεξία με λουλούδια και θα κάνει το στιλ μας πιο ξεχωριστό και γιατί όχι χαρούμενο. Η floral gallery που ακολουθεί, θα σε οδηγήσει αμέσως στα πιο εντυπωσιακά ρούχα με πρωταγωνιστές πάντα τα αγαπημένα μας λουλούδια...

H Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το ιδανικό look για το φθινόπωρο, δες εδώ όλα τα απαραίτητα item για να το πετύχεις και εσύ!