Μόδα χειμώνας 2016 : Copy the look - H Ελένη Φουρέιρα φορά το τέλειο φθινοπωρινό outfit

To πουλόβερ-φόρεμα, τα sneaker και μια mini τσάντα, είναι τα απαραίτητα που πρέπει να αποκτήσεις...
 Μόδα χειμώνας 2016 : Copy the look - H Ελένη Φουρέιρα φορά το τέλειο φθινοπωρινό outfit



Ο καιρός μας έχει μπερδέψει, εκεί που νιώθεις έναν κρύο αέρα, την επόμενη ώρα η ζέστη κάνει την εμφάνιση της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, εμείς τα κορίτσια να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι να φορέσουμε από το πρωί στο γραφείο, μέχρι την απογευματινή και βραδινή βόλτα. Ευτυχώς το instagram της Ελένης Φουρέιρα και συγκεκριμένα το τελευταίο outfit που ανάρτησε, αποτελεί άλλο ένα λιθαράκι για να εμπνευστούμε και να δοκιμάσουμε το τέλειο φθινοπωρινό look.

H εντυπωσιακή τραγουδίστρια, για μια καθημερινή της βόλτα, φόρεσε ένα πουλόβερ-φόρεμα, ένα ζευγάρι λευκά sneaker και μια mini μαύρη τσάντα. Και αυτό ήταν μιας και το ντύσιμο της Ελένης, αποδεικνύει ότι ένα και μόνο ιδιαίτερο ρούχο αρκεί για να ξεχωρίσουμε αλλά και να ντυθούμε γρήγορα και στιλάτα.

Τα καταστήματα και τα αγαπημένα e-shop, έχουν κυριολεκτικά ''γεμίσει'' με τα πιο cosy, χουχουλιάρικα και εντυπωσιακά πουλόβερ φορέματα. Εκτός από τα λευκά sneaker που μπορούμε να φορέσουμε, οι over-the-knee μπότες και οι γαλότσες, αποτελούν ιδανικές λύσεις για εσάς που προτιμάτε πιο chic και stylish ντύσιμο.

Επίσης αν ο καιρός δεν ενδείκνυται για να έχεις έξω γυμνά πόδια, φόρεσε ένα χοντρό και οπάκ καλσόν, ή ακόμα διάλεξε και ένα τζιν παντελόνι. Δες την εντυπωσιακή gallery που ακολουθεί, διάλεξε τα αγαπημένα σου item και παίξε με τους συνδυασμούς. Και μην ξεχνάς η τελική επιλογή είναι δική σου...

Δες εδώ, πως η Ελένη Τσολάκη εντάσσει τις μεταλλικές αποχρώσεις στο look της!