Μόδα χειμώνας 2016 : Metallic love - H Ελένη Τσολάκη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις μεταλλικές αποχρώσεις και συστήνει το νέο trend

Bάλε και εσύ λάμψη στο καθημερινό σου ντύσιμο...
Μόδα χειμώνας 2016 : Metallic love - H Ελένη Τσολάκη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις μεταλλικές αποχρώσεις και συστήνει το νέο trend



H χθεσινή εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη στη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μας εξέπληξε ευχάριστα. Και αυτό γιατί δοκίμασε ένα διαφορετικό look έξω από τα συνηθισμένα στιλιστικά μονοπάτια που ακολουθεί. Η όμορφη παρουσιάστρια, διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα Celia Kritharioti με μεταλλική λεπτομέρεια στο τελείωμα του, το οποίο συνδύασε με κλασικές μαύρες μυτερές γόβες.

Μια εμφάνιση αρκετά chic και εντυπωσιακή, η οποία ταιριάζει πάρα πολύ στην Ελένη. Οι μεταλλικές αποχρώσεις φέτος θα απασχολήσουν και εμάς αρκετά, μιας και αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις τόσο για το φθινόπωρο όσο και για τον χειμώνα.

Όλα τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια γίνονται πιο λαμπερά και μεταμορφώνουν το καθημερινό ντύσιμο σε πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να ντυθείς από την κορυφή ως τα νύχια με μεταλλικές αποχρώσεις (άλλωστε less is more κορίτσια), γιατί μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια ή ένα statement αξεσουάρ σε όποια μεταλλική απόχρωση σου αρέσει, αρκεί για να κάνεις την διαφορά.

Αν θες και εσύ να ανανεώσεις λίγο το στιλ σου εύκολα και γρήγορα, δες την metallic gallery που ακολουθεί και διάλεξε το αγαπημένο σου item!

Δες εδώ, τα 5 style trick που κάνουν οι celebrity και δείχνουν πιο ψηλές!