Μόδα 2018: 5 style trick που κάνουν οι celebrity για να δείχνουν ψηλότερες

H Scarlett Johansson και η Vanessa Hudgens, έχουν τα μυστικά τους...



Υπάρχει μια γενική άποψη ότι όλες οι star του Hollywood έχουν το τέλειο σώμα και φυσικά είναι πανύψηλες. Κι όμως αν ψάξεις και παρατηρήσεις καλά υπάρχουν πολλές μικροκαμωμένες, για τις οποίες δεν πάει το μυαλό σου ότι είναι για παράδειγμα μόλις 1.55. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι ίδιες οι celebrity, φροντίζουν να κρύβουν την συγκεκριμένη ''ατέλεια'' με έξυπνα στιλιστικά trick.

Για να δούμε μαζί τι κάνουν και κερδίζουν extra πόντους στο ύψος;

1. Reese Whitherspoon - 1.55

Τράβηξε και εσύ όλη την προσοχή στο φόρεμα σου (και όχι στο ύψος σου!), όπως κάνει η Reese με το floral wrap φόρεμα της. Ένα εντυπωσιακό ρούχο είναι ικανό να εντυπωσιάσει από μόνο του, χωρίς κανένας να εστιάσει στιγμή στο ύψος σου, έξυπνο;

2. Scarlett Johansson - 1.60

Ένα ζευγάρι nude και συγκεκριμένα μυτερές γόβες, αρκούν για να δώσετε extra πόντους στο ύψος σας και η σιλουέτα σας να δείχνει πιο μακριά και λεπτή. Απόδειξη σε συτό το trick, το look της Scarlett Johansson.

3. Vanessa Hudgens - 1.55

Tι κι αν η Vanessa είναι μόλις 1.55; Αυτό δεν την πτοεί σε καμία περίπτωση, μιας και γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα ψηλόμεσο παντελόνι, είναι η τέλεια επιλογή για να γίνουν τα πόδια πιο ψηλά και η σιλουέτα πιο ψιλόλιγνη.

4. Anna Kedrick - 1.57

Το επόμενο trick ανήκει στην ηθοποιό Anna Kedrick, η οποία μας μαθαίνει ότι ένα πολυμορφικό φόρεμα (όπως αυτό της photo), μπορεί να μεταμορφώσει την μικρόσωμη σιλουέτα στο λεπτό. 

5. Kate Mara - 1.60

H στιλάτη ηθοποιός Kate Mara, με ένα mini φόρεμα με ζιβάγκο δείχνει πιο ψηλή στο λεπτό. Δοκίμασε και εσύ ένα ρούχο που φτάνει στο λαιμό, γιατί θα δώσει επιπλέον πόντους στην τελική σου εικόνα.

Τι λες; Εσύ ποιο απ' όλα τα trick θα δοκιμάσεις;

Δες εδώ, πως οι celebrity κάνουν πιο λεπτή τη μέση τους στην στιγμή.