Μόδα χειμώνας 2016 : Δώσε χρώμα στο φθινοπωρινό σου look όπως η Mαρία Μπακοδήμου! To color blocking είναι η νέα τάση

Το ρεπορτάζ αγοράς απλά θα σου φτιάξει την διάθεση...
Μόδα χειμώνας 2016 : Δώσε χρώμα στο φθινοπωρινό σου look όπως η Mαρία Μπακοδήμου! To color blocking είναι η νέα τάση



Ένα είναι το σίγουρο, η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει να ντύνεται και έχει εξαιρετικό στιλ. Σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο και η ενασχόληση της με τη μόδα, αφού η αγάπη της για τα ρούχα, αντικατοπτρίζεται σε κάθε Mary Mary συλλογή. Στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια, πόζαρε στον καναπέ της εκπομπής, με ένα από τα πιο χαρούμενα και στιλάτα ντυσίματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα, η Μαρία φόρεσε ένα total Mary- Mary σύνολο, το οποίο αποτελούταν από ένα κόκκινο πουκάμισο από ζορζέτα (τιμή : 79,00 ευρώ, θα το βρεις εδώ) και από μια πορτοκαλί pencil φούστα (τιμή : 71,00 ευρώ, θα το βρεις εδώ). Το outfit, ολοκλήρωσε μοναδικά με πέδιλα σε print φιδιού.

Η στιλιστική επιλογή της πάντα chic παρουσιάστριας, μας άρεσε πολύ γιατί διαφέρει αρκετά από τα συνηθισμένα και μουντά φθινοπωρινά ντυσίματα μιας και το έντονα χρώματα έδωσαν ένα φρέσκο και χαρούμενο αέρα.

Η τάση του color blocking (δηλ. ο συνδυασμός πολλών και έντονων χρωμάτων), είναι ακόμα πολύ δυνατή και περιμένει και εσένα να την δοκιμάσεις. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι την απογευματινή και βραδινή βόλτα, τα πολύχρωμα look το φθινόπωρο είναι απλά μονόδρομος. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και παίξε με τα δικά σου αγαπημένα χρώματα στις πιο έντονες αποχρώσεις.

Η χρωματιστή gallery που ακολουθεί, θα αλλάξει μια και καλή το φθινοπωρινό σου στιλ!

Δες εδώ, το φόρεσε η Δέσποινα Βανδή και μας έδωσε ιδέα για το επόμενο everyday outfit!